ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μέσα και ο Παπαδόπουλος στον Ατρόμητο

Μέσα και ο Παπαδόπουλος στον Ατρόμητο
Ζέκα, Μέστο, Παπαδόπουλος, 580 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τραϊανός Δέλλας είχε στην διάθεση του στην προπόνηση της Δευτέρας (8/2) και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, τον οποίο και υπολογίζει κανονικά για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Η νίκη επί της ΑΕΚ την Κυριακή έδωσε μια βαθμολογική ανάσα στον Ατρόμητο με τους Περιστεριώτες να έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό κόντρα στον Λεβαδειακό, το οποίο αν κερδίσουν θα μπορέσουν να μπουν για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στην πρώτη δεκάδα. Και γιατί όχι να κοιτάξουν πιο ψηλά και άρδην να αλλάξει ο στόχος τους.

Πλέον όμως οι Περιστεριώτες έχουν μπροστά τους ένα ματς Κυπέλλου, κόντρα στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (10/2), με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα να αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση.

Για αυτό και οι παίκτες του Δέλλα την Δευτέρα προπονήθηκαν κανονικά σε δυο γκρουπ ενώ η παρουσία του Παπαδόπουλου που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο χαροποίησε τον Έλληνα τεχνικό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με αποθεραπεία για τους παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον της ΑΕΚ καιπροπόνηση για τους υπόλοιπους ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη στο γήπεδο Περιστερίου.

Στο πρόγραμμα έλαβε κανονικά μέρος ο Παπαδόπουλος ο οποίος επειδή ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο αποκλείστηκε από την αποστολή της χθεσινής αναμέτρησης περισσότερο για να προφυλαχθεί.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ