ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μέσα Δημούτσος, Λαζαρίδης εκτός ο Αγκουαζί στον Ατρόμητο

Μέσα Δημούτσος, Λαζαρίδης εκτός ο Αγκουαζί στον Ατρόμητο
Δημούτσος INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και ο Νίκος Νίοπλιας επέλεξε την 19μελη αποστολή στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι Δημούτσος, Λαζαρίδης.

Χωρίς επιπλέον προβλήματα πλην του τιμωρημένου Αγκουαζί ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό ο Ατρόμητος. Ο Νίκος Νιόπλιας είδε τους Λαζαρίδη και Δημούτσο για δεύτερη συνεχόμενη μέρα να προπονούνται χωρίς προβλήματα και αποφάσισε να τους συμπεριλάβει στην 19μελη αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου.

Έτσι ο Ατρόμητος θα παραταχθεί σχεδόν πλήρης σε ένα ματς που θέλει πάση θυσία τη νίκη ώστε να ελπίζει ότι μπορεί στο νήμα να πάρει και την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τoν ΠΑΟ στο γήπεδο Περιστερίου ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Νιόπλιας.

Την αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Κοντοές, Δημούτσος, Μπάλλας, Κατσουράνης, Μαρσελίνιο, Νάστος, Καραμάνος, Καράσκο, Παπάζογλου, Ούμπιντες,Φυτανίδης, Γκαρσία, Ναπολεόνι, Μπρίτο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί και η αποστολή θα αποσυρθεί το απόγευμα στο ξενοδοχείο".

Η διάθεση των εισιτηρίων την Κυριακή

Σε ότι έχει να κάνει με τα εισιτήρια του αγώνα η διάθεση τους συνεχίστηκε το Σάββατο και θα συνεχιστεί και την Κυριακή μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα. Όπως αναφέραμε και χθες έχει οριστεί γενική είσοδος στα 5 και 10 Ευρώ προκειμένου ο κόσμος να δώσει δυναμικό παρών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων αύριο (Κυριακή) θα γίνει ως εξής: Από τις 11.00 μέχρι τις 16.30 από το γραφείο διαχείρισης και από τις 17.00 μέχρι τις 20.30 από τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου.

Γενική είσοδος 5 και 10 ευρώ.

Εναλλακτικά για καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω της omadanet.gr στην ιστοσελίδα https://www2.omadanet.gr/atromitosfc/."

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ