ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Τόνσο, Κυριακίδη και Μανιάτη κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ατρόμητος

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδος με τους γηπεδούχους να είναι πανέτοιμοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρόκριση.

Μπροστά σε μια πολύ σημαντική στιγμή στην τη φετινή σεζόν βρίσκεται ο Ατρόμητος ο οποίος υποδέχεται την Πέμπτη τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό του 0-0 για το Κύπελλο Ελλάδος με τους γηπεδούχους με νίκη να παίρνουν την πρόκριση στους τέσσερις του θεσμού.

Ο Σα Πίντο θέλει να δει από την ομάδα του να συνεχίζει το νικηφόρο σερί της και να δίνει τα πάντα για την πρόκριση που θα την φέρει στα ημιτελικά. Ο Πορτογάλος τεχνικός σε σχέση με το ματς κόντρα στην Βέροια μπορεί να υπολογίζει στους Τόνσο, Κυριακίδη που εξέτισαν την τιμωρία τους, όχι όμως και στον Παντελιάδη που έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Επίσης εκτός από δεύτερο συνεχόμενο ματς έμεινε ο Μπρίτο.

Φυσικά στην αποστολή βρίσκεται και ο Γιάννης Μανιάτης ο οποίος την Πέμπτη θα τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την ομάδα στην οποία άνηκε μέχρι το τέλος Γενάρη και από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την αποστολή του αυριανού μεγάλου επαναληπτικού αγώνα για τη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο γήπεδο μας ανακοίνωσε ο προπονητής Ρικάρντο Σα Πίντο αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Κοντοές, Ντιγκινί, Κατράνης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Ντάουντα, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Ούμπιντες, Μπάγκα, Πλατέλλας, Μανιάτης, Λημνιός, Κυριακίδης.

Οι παίκτες που δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή (Μπρίτο, Παντελιάδης, Τσατσόπουλος, Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Νάτσος, Βασιλείου) θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη.

Νωρίτερα οι Μπρίτο, Παντελιάδης, Τσατσόπουλος θα κάνουν επίσκεψη στο 1Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου για να μοιράσουν στα παιδιά «βραχιολάκια» για τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ηρακλή".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ