ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με τις γνωστές απουσίες ο Ατρόμητος

Με τις γνωστές απουσίες ο Ατρόμητος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Κορακάκης άφησε εκτός αποστολής από ένα ακόμη παιχνίδι τον τραυματία Ντιγκινί αλλά και τον Γροντή και θα έχει στη διάθεση του 19 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με την Βέροια.

Χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με την Βέροια ο Ατρόμητος. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργος Κορακάκης, δεν έχει στην διάθεση του τον Ντιγκινί που είναι τραυματίας ενώ άφησε εκτός και τον Γροντή καθώς και τους νεαρούς Λημνιό, Νάτσο αλλά και τους Θεοδωράκη, Γκουγκούδη.

Ουσιαστικά ο Κορακάκης συμπεριέλαβε στην 19άδα όσου παίκτες είχε και στην Ξάνθη με μοναδική αλλαγή τη παρουσία του Μπαστακού αντί του Λημνιού.

"Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τη Βέροια ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Κορακάκης αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο.

Την αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές:Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κατράνης, Λαζαρίδης, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Φυτανίδης, Μπαστακός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο.

Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής ήτοι οι Θεοδωράκης, Γκουγκούδης, Νάτσος, Ντιγκινί, Γροντής, Λημνιός (αγωνίστηκε σε δύο 90λεπτα με την Εθνική Νέων στη διάρκεια της εβδομάδας) θα προπονηθούν το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ