ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Στόιτσεφ στην Πόλη ο Ατρόμητος

Με Στόιτσεφ στην Πόλη ο Ατρόμητος
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Χωρίς τον Πάπε Εμπόου, αλλά με τον... Μίλος Στόιτσεφ στην αποστολή αναχωρεί την Τετάρτη (26/8, 13.50) για την Κωνσταντινούπολη ο Ατρόμητος. Η 20άδα που ανακοίνωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Με προορισμό την Κωνσταντινούπολη αναχωρεί την Τετάρτη (26/8) η αποστολή του Ατρόμητου, ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο των play off του Europa League.

Οι Τούρκοι μετά το 0-1 στο Περιστέρι έχουν το προβάδισμα, αλλά στην ομάδα του Περιστερίου πάνε στην Πόλη για να είναι εκ νέου ανταγωνιστικοί, όπως ήταν στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ Πάπε Εμπόου δεν θα βρίσκεται στην αποστολή, καθώς έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και για τους επόμενους έξι μήνες θα είναι εκτός δράσης. Αντίθετα, το νέο πρόσωπο είναι ο Μίλος Στόιτσεφ, ο οποίο φυσικά δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Κρίθηκε σκόπιμο, ωστόσο, να ακολουθήσει την αποστολή για να μην χάσει τις προπονήσεις της Τετάρτης (26/8) και της Παρασκευής (28/8, θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη και μετά θα επιστρέψει η αποστολή).

Ο Μιχάλης Γρηγορίου προτίθεται να μην προβεί σε αλλαγές συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι, οπότε την ενδεκάδα σύμφωνα με τις ενδείξεις θα απαρτίζουν οι Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Ουσέρο, Γοδόι, Πίτου Γκαρσία, Ναπολεόνι, Μαρσελίνιο και Ουμπίντες.

Την αποστολή αποτελούν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ.

Η ομάδα θα αναχωρήσει την Τετάρτη στις 13.50 με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Στις 19.30 ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου και ο ποδοσφαιριστής Εδουάρδο Μπρίτο θα κάνουν δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και στις 20.00 θα ακολουθήσει η προπόνηση στο "Σουκρού Σαράτσογλου".

Το παιχνίδι την Πέμπτη (27/8) είναι προγραμματισμένο για τις 21.00. Το Sport24.gr και ο Sport24 Radio 103.3 θα είναι στο "Σουκρού Σαράτσογλου" και θα σας ενημερώνουν για κάθε εξέλιξη από τη σπουδαία αναμέτρηση της ομάδας του Περιστερίου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ