ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Σάκιτς στην Ριζούπολη ο Ατρόμητος

Με Σάκιτς στην Ριζούπολη ο Ατρόμητος
Σάκιτς, Ατρόμητος

Ο Νταμίρ Κάναντι πήρε στην 19μελη αποστολή τον Σάκιτς ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Με τον Μανουέλ Σάκιτς να μετέχει για πρώτη φορά σε αποστολή του Ατρόμητου θα παραταχθεί τη Δευτέρα (8/1) στη Ριζούπολη η ομάδα του Περιστερίου. Ο Κάναντι συμπεριέλαβε τον συμπατριώτη του στην 19άδα που ανακοίνωσε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Εκτός έμεινε και πάλι ο Μανούσος που βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Μάντσον που είναι τιμωρημένος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Κυριακής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ στη Ριζούπολη με τον Απόλλων Σμύρνης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.30.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Κυριακίδης, Ουάρντα, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Ντάουντα, Μπαστακός, Ρισβάνης, Μενσά, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ