ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Ρισβάνη και Κωτσόπουλο ο Ατρόμητος κόντρα στον Ολυμπιακό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Κωτσόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Με Ρισβάνη και Κωτσόπουλο, αλλά χωρίς τον τιμωρημένο Μπουσούλατζιτς ο Ατρόμητος, αντιμετωπίζει την Κυριακή (11/2, 19.30) τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι. Με νίκη οι "κυανόλευκοι" μειώνουν στον βαθμό τους "ερυθρόλευκους".

Την Παρασκευή (9/2) ο Σπύρος Ρισβάνης δεν προπονήθηκε, λόγω ενοχλήσεων στην ωμοπλάτη. Μία μέρα μετά ο κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου (παίζει εκεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό) συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής (11/2, 19.30) με τους "ερυθρόλευκους", για την 21η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, πήρε στην αποστολή και τον νεαρό Κωτσόπουλο, ο οποίος μπορεί να μην έχει παίξει ποτέ του σε αγώνα της πρώτης κατηγορίας, αλλά επιβραβεύτηκε για την εμφάνισή του στο προ ημερών ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και μπήκε στα πλάνα του.

Ο Αυστριακός δεν υπολογίζει στον Βόσνιο αμυντικό μέσο, Μπουσούλατζιτς, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Εκτός έμεινε για αγωνιστικούς λόγους ο Κυριακίδης. Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν στο προπονητικό και αναχώρησαν με πούλμαν για το ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Ουάρντα, Στρούγγης, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης.

Ο Ατρόμητος είναι 4ος στη Super League και αν επικρατήσει του Ολυμπιακού, τότε θα μειώσει στον έναν βαθμό τους "ερυθρόλευκους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ