ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Παντελιάδη κόντρα στην Λαμία

Με Παντελιάδη κόντρα στην Λαμία

Ο Γιώργος Κορακάκης ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρόμητου για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Λαμία, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Σάκη Παντελιάδη να συμπεριλαμβάνεται στους "εκλεκτούς" του Έλληνα τεχνικού.

Με τον Σάκη Παντελιάδη θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στη ρεβάνς με την Λαμία για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Περιστεριωτών, παρότι ανακοινώθηκε μόλις το μεσημέρι της Τρίτης (31/01), συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο.

Το δελτίο Τύπου:

Την αποστολή του αυριανού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας με τη Λαμία στο γήπεδο Περιστερίου ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Κορακάκης αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο. Κανονικά ενσωματώθηκε ο Θανάσης Παντελιάδης.

Την αποτελούν οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλος, Θεοδωράκης, Φυτανίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Ουμπίδες, Μπρίτο, Κυριακίδης, Πλατέλλας, Βασιλείου, Κατράνης, Λημνιός, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Μπάγκα, Ντάουντα, Παντελιάδης, Νάτσος.

Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

*Η πώλησητων εισιτηρίων αύριο (ημέρα του αγώνα) θα ξεκινήσει στις 11.00 από το εκδοτήριο της Θύρας 2 μέχρι και τις 15.00.

Στην συνέχεια θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια της Θύρας 4 μέχρι την έναρξη του αγώνα στις 17.15.

*Πρόσκλησηστα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος έφθασε σήμερα από την Εθνική Παίδων για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ17 Γιώργο Βιταλιώτη για να μετάσχει στις προπονήσεις και τους φιλικούς αγώνες στη Σλοβενία (5-10 Φεβρουαρίου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανακοίνωσε Παντελιάδη ο Ατρόμητος
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ