ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Ουσέρο, Βιτόλο ανεβαίνει επίπεδο

Με Ουσέρο, Βιτόλο ανεβαίνει επίπεδο
Ουσέρο Βιτόλο

Η ομάδα του Ατρόμητου είναι μία ανάσα από την απόκτηση και του Βίκτορ Βιτόλο, φτιάχνοντας έτσι πανίσχυρη μεσαία γραμμή που αλλάζει τα δεδομένα.

Οι αποχωρήσεις σημαντικών ποδοσφαιριστών από μία ομάδα είναι η αλήθεια πως δημιουργούν ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων, όπως και το γεγονός πως κάποια συμβόλαια δεν έχουν ανανεωθεί ακόμα.

Όταν έχεις κάνει προεργασία όμως, οι ανησυχίες πάνε... περίπατο. Έτσι και στον Ατρόμητο, που όπως φαίνεται τη νέα σεζόν αντί για αποδυναμωμένος θα είναι σούπερ ενισχυμένος.

Για τον Φερνάντο Ουσέρο σας γράψαμε την Δευτέρα το μεσημέρι και δυο ημέρες αργότερα, ο Ισπανός άσος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Περιστερίου για δυο χρόνια.

Οι μεταγραφές δεν σταματούν εκεί. Εκτός από τον Ουσέρο, μία ανάσα βρίσκεται και ο Βίκτορ Βιτόλο που αποχωρεί από την αγαπημένη του Τενερίφη.

Ανεβαίνει επίπεδο

Δεν χρειάζεται να διαβάσετε από κάπου για την αγωνιστική τους αξία. Και οι δυο αρχηγοί σε Αστέρα - Παναθηναϊκό όταν βρίσκονταν στην Ελλάδα. Και οι δυο έγραψαν ατελείωτα χιλιόμετρα στο κοντέρ. Και οι δυο ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι.

Μόλις ολοκληρωθεί του Βιτόλο ( αν δεν πέσουν οι υπογραφές τίποτε δεν είναι οριστικό) ο Ατρόμητος αυτόματα θα έχει μία από τις καλύτερες μεσαίες γραμμές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Βιτόλο - Μπάλλας - Ουσέρο - Πίτου Γκαρσία - Μπρίτο - Μαρσελίνιο - Ουμπίδες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως γίνει μία ακόμα κίνηση στη μεσαία γραμμή για έναν δημιουργό, ειδικότερα αν αποχωρήσει κάποιος παίκτης (πχ Μπρίτο). Εκτός κι αν ο Ουμπίδες περάσει σε αυτό το ρόλο και αποκτηθεί ένας ακόμα ακραίος.

Όπως και να χει, ο Ατρόμητος γέμισε ποιότητα στα χαφ, οπότε πλέον υπάρχει χρόνο για το... κερασάκι στην τούρτα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ