ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Οριόλ, Ουάρντα και Γιαννιώτη ο Ατρόμητος

Με Οριόλ, Ουάρντα και Γιαννιώτη ο Ατρόμητος
Ουάρντα

Ο Νταμίρ Κάναντι συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ατρόμητου για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τους τρεις νεοαποκτηθέντες.

Τι και αν βρίσκονται λίγες μόνο μέρες στο Περιστέρι ο Νταμίρ Κάναντι συμπεριέλαβε και τους τρεις νεοαποκτηθέντες στην αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο λόγος για τους Οριόλ, Ουάρντα και Γιαννιώτη που ενσωματώθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην ομάδα του Περιστερίου. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Μενσά, Ζησόπουλος, Τσατσόπουλος, Μπαστακός, Νάτσος, Θεοδωράκης, Κίναλης, Μανδάς, Πολυντόρο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε σήμερα στο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 18.15.

Αμέσως μετά ο προπονητής Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτη, Κιβρακίδη, Μάντσον, Οριόλ, Γιαννούλη, Μπουσουλάτζιτς, Καρασαλίδη, Ούμπιντες, Χατζηϊσαία, Μανούσο, Ντάουντα, Ουάρντα, Ντιγκινί, Ρισβάνη, Βασιλακάκη, Κυριακίδη, Βασιλείου".

Αναφορικά με τα εισιτήρια η ΠΑΕ Ατρόμητος τονίζει ότι αυτά θα διατίθενται και μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα με τη σχετική ανακοίνωση να τονίζει:

"Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι αύριο (ημέρα του αγώνα) η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα ξεκινήσει στις 11.00 από το εκδοτήριο της Θύρας 2.

Από τις 16.15 θα λειτουργήσουν και τα εκδοτήρια στις Θύρες 4, 7 για τους φιλάθλους μας και στη Θύρα 1 για τους μεμονωμένους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ