ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Νταούντα κόντρα στον Πανιώνιο ο Ατρόμητος

Με Νταούντα κόντρα στον Πανιώνιο ο Ατρόμητος

Ο Γιώργος Κορακάκης συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ατρομήτου, για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, τον Αμπιόλα Νταούντα, πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα. Εκτός ο ανέτοιμος, Κιβρακίδης.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανιώνιο, στο Περιστέρι την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 17:15 στο πλαίσιο της 11ης (εξ' αναβολής) αγωνιστικής της Super League και ο Γιώργος Κορακάκης συμπεριέλαβε στην αποστολή τον 28χρονο Νιγηριανό φορ και τελευταία χρονικά προσθήκη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, Αμπιόλα Νταούντα.

Αντίθετα, εκτός είναι ο Κυριάκος Κιβρακίδης, ο οποίος είναι ανέτοιμος και δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του όπως και τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Μίλος Στόιτσεφ, καθώς αμφότεροι δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό του Ατρομήτου.

Μετά από 14 αγωνιστικές στη Super League ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης με 21 βαθμούς, ενώ ο Πανιώνιος στη δεύτερη με τέσσερις περισσότερους.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλο, Μπίτολο, Φυτανίδη, Κοντοέ, Κατράνη, Λαζαρίδη, Ούμπιντες, Μπρίτο, Κυριακίδη, Πλατέλλα, Βασιλείου, Λημνιό, Γκουγκούδη, Ζησόπουλο, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Μπάγκα, Νταούντα, Κεϊτά.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ