ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με νίκη επί της ΑΕΚ βλέπει πεντάδα ο Ατρόμητος

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος χωρίς να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα θα υποδεχθεί το Σάββατο τη νίκη ψάχνοντας την επιστροφή στις νίκες που θα τον φέρει σε "απόσταση βολής" από την πεντάδα.

Το σημαντικότερο παιχνίδι, τουλάχιστον μέχρι το επόμενο, δίνει το Σάββατο ο Ατρόμητος υποδεχόμενος την ΑΕΚ σε μια αναμέτρηση όπου με νίκη η ομάδα του Περιστερίου θα βρεθεί σε "απόσταση βολής" από την πρώτη πεντάδα. Σίγουρα ο Σα Πίντο και οι παίκτες του δεν έχουν την κατάσταση στα χέρια τους αλλά η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών θα αναπτερώσει το ηθικό του συλλόγου του Περιστερίου.

Το ευχάριστο για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση του πλην τους Μπρίτο, Βασιλείου και στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την αποστολή του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ στο Περιστέρι ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Ρικάρντο Σα Πίντο αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κοντοές, Κατράνης, Παντελιάδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Μπάγκα, Πλατέλλας, Ούμπιντες, Τόνσο, Κυριακίδης, Λημνιός, Λε Ταλέκ, Ντάουντα, Μανιάτης, Κιβρακίδης, Ντιγκινί. Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

Μπρίτο, Ν.Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Βασιλείου θα προπονηθούν αύριο με τον γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη. Ο Τσατσόπουλος θα αγωνιστεί με την ομάδα Κ20 η οποία θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στις 12.30 στο γήπεδο του Ήφαιστου.

Πριν από την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αποθανόντος τέως προέδρου της ομάδας μας Ανδρέα Κουλόπουλου ενώ στην ανάπαυλα θα γίνει απονομή τιμητικής πλακέτας για την προσφορά του στον Ατρόμητο σε μέλος της οικογένειας του".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ