ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Μανιάτη στην Τρίπολη ο Ατρόμητος

Με Μανιάτη στην Τρίπολη ο Ατρόμητος

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο συμπεριέλαβε τον Γιάννη Μανιάτη στην αποστολή του Ατρομήτου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της προσθήκης του 30χρονου διεθνούς Έλληνα μέσου.

O Ατρόμητος φιλοξενείται από τον Αστέρα, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 17:15 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League και θα το κάνει με το τελευταίο απόκτημα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, Γιάννη Μανιάτη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Περιστεριωτών, Ρικάρντο Σα Πίντο, επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τον 30χρονο διεθνή Έλληνα μέσο, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση και ανακοίνωση της προσθήκης του. Άλλωστε, ο Μανιάτης έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη φόρμα της ομάδας, την Παρασκευή, λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Εκτός για την αναμέτρηση με τον Αστέρα είναι ο Αντονί Λε Ταλέκ, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς.

Μετά από 19 αγωνιστικές στη Super League ο Ατρόμητος έχει συγκεντρώσει 23 βαθμούς και βρίσκεται στην 9η θέση, ενώ ο Αστέρας 20 και βρίσκεται 11η θέση.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του Ατρομήτου: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Νάτσος, Πλατέλλας, Μπάγκα, Ούμπιντες, Κατράνης, Παντελιάδης, Λαζαρίδης, Μανιάτης, Μπρίτο, Ντάουντα, Κυριακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Λημνιός, Τόνσο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ