ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με κόσμο την Δευτέρα (25/6) η πρώτη του Ατρόμητου

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για την Δευτέρα (25/6) το απόγευμα έχει οριστεί η πρώτη προπόνηση του Ατρόμητου ενόψει της νέας σεζόν η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φίλους της ομάδας του Περιστερίου.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τη πρώτη προπόνηση του Ατρόμητου ενόψει της νέας σεζόν καθώς ο Νταμίρ Κάναντι περιμένει τους παίκτες της ομάδας του Περιστερίου τη Δευτέρα (25/6) για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν.

Μια χρονιά που βρίσκει τον Ατρόμητο να αγωνίζεται στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα και δη στο Europa League και για αυτό οι Περιστεριώτες πρέπει να είναι πανέτοιμοι για την πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

Η πρώτη προπόνηση μάλιστα που θα γίνει την Δευτέρα (25/6) στις 19:00 στο γήπεδο του Περιστερίου θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο και τους φιλάθλους της ομάδας του Ατρόμητου όπως αποφάσισε η διοίκηση.

Μάλιστα όσοι βρεθούν στο γήπεδο θα μπορούν να αγοράζουν και διαρκείας για τη νέα σεζόν. Να σημειώσουμε ότι πριν την απογευματινή προπόνηση το πρωί της Δευτέρας θα γίνει μια πρώτη συγκέντρωση των παικτών με τον Κάναντι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με ανοιχτή προπόνηση για τον κόσμο της ομάδας μας θα ξεκινήσουν οι φετινές υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ για την περίοδο 2018-19.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 στις 19.00 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και θα έχει ευρωπαϊκό αέρα αφού ήδη γνωρίζουμε τον πρώτο φετινό μας αντίπαλο (Ντιναμό Μπρέστ) στην επιστροφή της ομάδα στο Europa League.

Οι θύρες που θα ανοίξουν για το κοινό θα είναι οι 3 και 4. Κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης θα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς νέου εισιτηρίου διαρκείας στο γραφείο διαχείρισης που βρίσκεται στη Θύρα 2.

Το πρωινό της Δευτέρας θα προηγηθεί της επίσημης πρώτης προπόνησης, ένα πρόγραμμα προσαρμογής από τους γυμναστές της ομάδας και ομιλία του προπονητή Νταμίρ Κάναντι στους παίκτες".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ