ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Κορακάκη στην Ξάνθη ο Ατρόμητος

Με Κορακάκη στην Ξάνθη ο Ατρόμητος
Κορακάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον Ατρόμητο και ο Γιώργος Κορακάκης κέρδισε πόντους για να κοουτσάρει την ομάδα του Περιστερίου και στο επόμενο παιχνίδι της Super League, με την Ξάνθη τη Δευτέρα (3/10, 19.30).

Ο Γιώργος Κορακάκης ήταν αυτός που καθοδήγησε τον Ατρόμητο στο νικηφόρο (1-0) παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League. Ο 40χρονος αντικατέστησε τον Τραϊανό Δέλλα και επελέγη από τη διοίκηση ως... υπηρεσιακή λύση για τον αγώνα με τους Αρκάδες.

Ο προπονητής της Κ20 του Ατρόμητου, όμως, κέρδισε αρκετούς πόντους μετά την κατάκτηση των τριών βαθμών. Οπωσδήποτε το πρώτο που μετράει είναι η νίκη, όχι όμως μόνο αυτή. Έκανε μερικές αλλαγές συγκριτικά με τον Δέλλα που "βγήκαν" και απέδωσαν καρπούς.

Πέρασε εκτός ενδεκάδας τον Μπρίτο και τον Γροντή, έβαλε στις θέσεις τους Τόνσο (δεκάρι) και Στόιτσεφ. Βασικός στο κέντρο της άμυνας ο Φυτανίδης και Κατράνης στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Μπίτολο. Πέρασε εκτός τον Λευκορώσο Μπάγκα και έβαλε τον Κεϊτά.

Δεν είναι ότι ενθουσίασε με την απόδοσή της η ομάδα του Περιστερίου, απλούστατα όμως έγιναν ορθολογικές κινήσεις και η ομάδα, έστω με αυτό το ισχνό 1-0, πέτυχε τον σκοπό της, που ήταν η κατάκτηση των βαθμών. Όλα δείχνουν ότι οι "κυανόλευκοι" θα πορευτούν με τον Κορακάκη και στο επόμενο ματς, που είναι με την Ξάνθη.

Στα συν του Κορακάκη ότι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο της ομάδας. Άλλωστε αποθεώθηκε μετά τον αγώνα με τον Αστέρα. Ακόμα και στην περίπτωση που ο Ατρόμητος δεν παίξει καθόλου καλά με τους ακρίτες και χάσει, θα ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και η διοίκηση θα έχει χρόνο να βρει νέο προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης
Κορακάκης: "Είμαι έτοιμος για την πρώτη ομάδα"
Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον "Sport24 Radio"

Photo credits: Action Images

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ