ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με εικοσάδα στην Τούμπα ο Ατρόμητος

Με εικοσάδα στην Τούμπα ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος δοκιμάζεται την Δευτέρα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Κορακάκη να μην αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα πλην της μόνιμης απουσία του Ντιγκινί.

Η αναβολή του πρωταθλήματος τα έφερε έτσι που ο Ατρόμητος καλείται να παίξει τρίτο συνεχόμενο ντέρμπι μετά τα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντιμετωπίζοντας την Δευτέρα τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Η ομάδα του Περιστερίου στα δυο προηγούμενα ματς έχασε από τον Ολυμπιακό ενώ έφερε ισοπαλία στο ΟΑΚΑ έχοντας μείνει μακριά από τις νίκες όμως από την αναμέτρηση με τον Ηρακλή και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Κορακάκης μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές και για την οποία δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα πλην της απουσίας του Ντιγκινί ο οποίος από την αρχή της σεζόν δεν έχει βοηθήσει την ομάδα του Περιστερίου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Κορακάκης μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο.

Την αποτελούν οι: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Βασιλείου, Κειτά, Μπίτολο, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Δ. Παπαδόπουλος, Λημνιός, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λε Ταλέκ, Ζησόπουλος, Κατράνης, Γροντής, Μπρίτο, Λαζαρίδης, Μπάγκα, Κοντοές και Τόνσο.

Οι παίκτες γευμάτισαν στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αναχώρησαν για το «Ελ. Βενιζέλος» προκειμένου να ταξιδέψουν για τη Θεσσαλονίκη.

Αύριο το πρωί θα προπονηθούν στο αθλητικό κέντρο υπό την επίβλεψη του γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη οι Μπαστακός, Ντιγκινί, Θεοδωράκης, Γκουγκούδης, ενώ θα κάνουν αποθεραπεία οι Νάτσος, Τσατσόπουλος, Κρουσέλ, Ν.Λαζαρίδης οι οποίοι αγωνίστηκαν σήμερα με την Κ20 εναντίον του ΠΑΟΚ".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ