ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με αλλαγές στα Τρίκαλα ο Ατρόμητος

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του ταξίδεψε στα Τρίκαλα για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΑΟΤ ο Ατρόμητος.

Ένα μίνι ροτέισον ενόψει του αγώνα με τα Τρίκαλα εκτός έδρας επέλεξε να κάνει ο Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο. Ο Αυστριακός τεχνικός έχει αφήσει εκτός αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του μεταξύ των οποίων οι Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης ενώ φυσικά εκτός είναι και ο τραυματίας Μαντσόν.

Ο Ατρόμητος με νίκη στα Τρίκαλα θα εξασφαλίσει τη πρόκριση του στην επόμενη φάση από τη 2η κιόλας αγωνιστική και φυσικά στην ομάδα του Περιστερίου θέλουν να δείξουν και στο Κύπελλο ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ανάλογο με αυτό στο πρωτάθλημα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 15.00.

Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Κίναλης, Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Κυριακίδης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ζησόπουλος, Νάτσος, Ουάρντα, Οριόλ, Βασιλείου, Μανούσος, Ντάουντα, Μενσά, Πολίδορο, Μπαστακός και Μπουσούλατζιτς".

4ος όμιλος

Η βαθμολογία:

1. Ατρόμητος 3
2. Τρίκαλα 3
3. Κέρκυρα 3
4. Σπάρτη 0
*Κέρκυρα και Σπάρτη έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ