ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με 20άδα στο Φάληρο ο Ατρόμητος

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος με 20 παίκτες στην αποστολή του για το παιχνίδι της Κυριακής (12/3, 17.15) με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο δεξιό μπακ, Κυριάκο Κιβρακίδη.

Αήττητος είναι στο πρωτάθλημα με τον Ρικάρντο Σα Πίντο στην τεχνική του ηγεσία ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες και την Κυριακή (12/3, 17.15) με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Πορτογάλος και οι παίκτες του θα παλέψουν πρωτίστως να μην ηττηθούν.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Super League ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και ο Σα Πίντο πήρε στην αποστολή την αναμενόμενη 20άδα. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Κιβρακίδης, αλλά και οι Μπρίτο - Νίκος Παπαδόπουλος, οι οποίοι θα προπονηθούν την Κυριακή με τον γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη.

Νάτσος και Τσατσόπουλος θα αγωνιστούν με την Κ20 εναντίον του Ολυμπιακού (12.00) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Γκουγκούδης, Κοντοές, Κατράνης, Παντελιάδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Μπάγκα, Πλατέλλας, Ούμπιντες, Τόνσο, Κυριακίδης, Λημνιός, Λε Ταλέκ, Ντάουντα, Μανιάτης, Βασιλείου, Ντιγκινί. Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο.

Ο Ατρόμητος είναι στην 8η θέση με 35 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός 1ος με 51.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ