ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μάχιμος ο Γκορμπούνοφ ενόψει ΑΪΚ

Μάχιμος ο Γκορμπούνοφ ενόψει ΑΪΚ
Γκορμπούνοφ INTIME SPORTS

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αποκόμισε από τον πρώτο αγώνα με την ΑΪΚ και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου. Διευκρινίσεις της ΠΑΕ Ατρόμητος για τα εισιτήρια.

Ο μοναδικός "πονοκέφαλος" για τον προπονητή του Ατρόμητου, Μιχάλη Γρηγορίου, ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης (6/8, 21.00) με την ΑΪΚ, στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Europa League, ήταν ο βαθμός ετοιμότητας του Αντρέι Γκορμπούνοφ.

Ο Λευκορώσος τερματοφύλακας είχε χτυπήσει στον τετρακέφαλο, στο πρώτο ματς της Στοκχόλμης, καθώς είχε συγκρουστεί με τον αρχηγό Σωκράτη Φυτανίδη. Την Κυριακή (2/8) ο γκολκίπερ των Περιστεριωτών ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα.

Αυτό σημαίνει πως στην αναμέτρηση με τους Σκανδιναβούς ο 32χρονος θα είναι βασικός κάτω από τα γκολπόστ και επί της ουσίας αν δεν προκύψει κανένα απρόοπτο, άπαντες θα είναι διαθέσιμοι, πλην ασφαλώς του εδώ και καιρό τραυματία Κοντοέ. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων επικράτησε στο "Friends Arena" με 3-1 και έχει το πάνω χέρι για πρόκριση στα play off της διοργάνωσης.

Δευτέρα – Τρίτη διαρκείας, Τετάρτη-Πέμπτη εισιτήρια

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ενημέρωσε για τα εξής με δελτίο Τύπου: " Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι αύριο (Δευτέρα) και μεθαύριο (Τρίτη) θα συνεχιστεί κανονικά η πώληση των καρτών διαρκείας για την περίοδο 2015 -16. Το ωράριο λειτουργίας είναι 12.00 με 20.00.

Ωστόσο την Τετάρτη και την Πέμπτη (ημέρα του αγώνα με την ΑΙΚ) το γραφείο διαχείρισης θα λειτουργήσει ΜΟΝΟ για την αγορά εισιτηρίων και όχι καρτών διαρκείας προκειμένω να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι φίλαθλοι μας που θέλουν να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ