ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μαρσελίνιο: "Το ματς της ζωής μου"

Μαρσελίνιο: "Το ματς της ζωής μου"
Μαρσελίνιο REPORTER IMAGES

Μαρσελίνιο ακούν στην ΑΪΚ Στοκχόλμης και κάνουν... πέρα. Ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου που σμπαράλιασε τη σουηδική άμυνα στον αγώνα της Πέμπτης (30/7) μίλησε στο Sport24.gr και δήλωσε: "Κάθε άμυνα έχει πρόβλημα με εμάς. Ήταν ο αγώνας της ζωής μου". (PHOTOS, VIDEOS).

Ουδείς από τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου υστέρησε στην αναμέτρηση με την ΑΪΚ το βράδυ της Πέμπτης (30/7). Όλοι τους έβγαλαν ψυχή και πάθος και κατέκτησαν τη νίκη (3-1) στο "Friends Arena", στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League.

Αυτός όμως που παίρνει τον τίτλο του MVP είναι ο Μαρσελίνιο. Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός πρώτα έδωσε ασίστ στον Ναπολεόνι (0-1 στο 3'), σημείωσε εξαιρετικό γκολ στο 15' (0-2), ενώ στο δεύτερο μέρος έπειτα από εκπληκτικό σόλο κέρδισε την αποβολή του στόπερ Σάντμπεργκ, αλλά και πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ουμπίντες (1-3).

Ο 28χρονος ήταν πηγή κινδύνου για τη σουηδική άμυνα, που τον ένιωσε στο... πετσί της. Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε σημειώσει και άλλο γκολ ο Λατινοαμερικανός, που έκανε τρομερό ματς. Λίγο προτού η αποστολή του Ατρόμητου φύγει από το γήπεδο της ΑΪΚ με προορισμό το αεροδρόμιο για την επιστροφή στην Αθήνα, ο Μαρσελίνιο μίλησε στο Sport24.gr για την μοναδική του παράσταση και υποστήριξε ότι αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση στην καριέρα του. "Μάλλον ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έχω κάνει ποτέ. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου..." ανέφερε αρχικά ο εξτρέμ του Ατρόμητου.

- Ήταν εκρηκτική η μεσοεπιθετική σας γραμμή. Περιμένατε τέτοια εμφάνιση;

"Μπροστά έχουμε πολύ γρήγορους παίκτες και όταν μας δίνεται χώρος, μπορούμε να προκαλέσουμε πολλά προβλήματα σε κάθε άμυνα. Αυτό κάναμε και με την ΑΪΚ. Βρήκαμε χώρους, είχαμε καλή μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και γενικά είχαμε όρεξη στον αγώνα αυτόν. Το είδατε όλοι σας. Είχαμε κίνητρο, κάναμε σκληρή δουλειά στην προετοιμασία και όλα πήγαν καλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι".

Μαρσελίνιο: "Το ματς της ζωής μου"
REPORTER IMAGES

-Θεωρείς ότι η πρόκριση έχει κριθεί;

"Πιστεύω ότι το δεύτερο ματς, στο Περιστέρι, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για την ομάδα μου. Είναι σίγουρο όμως πως το αποτέλεσμα που πήραμε στη Σουηδία μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και κίνητρο. Πιστεύω ότι θα το πάρουμε και το δεύτερο ματς".

-Με το υλικό που έχετε πιστεύεις ότι μπορείτε να τερματίσετε ακόμα πιο ψηλά, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, στο ελληνικό πρωτάθλημα;

"Πιστεύω ναι. Κάνουμε καλή δουλειά, έχουμε καλούς παίκτες και νομίζω ότι κάτι καλό θα γίνει φέτος. Τι θέση θα λάβουμε δεν μπορώ να σου πω γιατί είναι ακόμα πολύ νωρίς. Αλλά με τους παίκτες που έχουμε είναι δεδομένο ότι θα είμαστε ψηλά".

Μαρσελίνιο: "Το ματς της ζωής μου"

-Ο Ατρόμητος έχει τη δυνατότητα να μπει στους ομίλους του Europa League;

"Αυτό το θέλω πάρα πολύ. Και εγώ και οι συμπαίκτες μου, δηλαδή. Το πρώτο βήμα το κάναμε. Ξέρουμε τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας, αλλά αισιοδοξούμε".

-Το δικό σου μέλλον πώς το έχεις σκεφτεί;

"Είναι νωρίς ακόμα. Έχω συμβόλαιο στον Ατρόμητο. Αυτό που θέλω είναι να δείχνω καλή εικόνα στο γήπεδο, να δίνω τα πάντα για την ομάδα και να κάνω υπερήφανο τον κόσμο. Το έχουν ανάγκη οι Έλληνες αυτή την εποχή να ξεφεύγουν".

-Τη νέα σεζόν στη Superleague πώς τη βλέπεις; Μεγαλύτερος ο βαθμός δυσκολίας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;

"Πάντα περιμένουμε κάτι ωραίο. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχύσει τα ρόστερ τους. Μακάρι να έχουμε δυνατό πρωτάθλημα. Αυτό είναι καλό για όλους μας. Με τον Ηρακλή και την ΑΕΚ πιστεύω ότι το πρωτάθλημα γίνεται πιο ωραίο για τους οπαδούς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ