ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μάντσον: "Θέλω από τον Άη Βασίλη το πρωτάθλημα"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μέσος του Ατρόμητου, Νασιμέντο Μάντσον, δεν δίστασε να ζητήσει από τον Άη Βασίλη ως δώρο το πρωτάθλημα ώστε η ομάδα του Περιστερίου να εξαργυρώσει την εξαιρετική φετινή της πορεία.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ατρόμητου, Νασιμέντο Μάντσον, ήταν ο παίκτης από τη Super League Σουρωτή που παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής.

Ο Μάντσον απάντησε στις ερωτήσεις των φιλάθλων και τόνισε ότι θα ήθελε ως δώρο από τον Άη Βασίλη το πρωτάθλημα καθώς ο Ατρόμητος φέτος τα πηγαίνει εξαιρετικά ενώ σημείωσε πως όνειρο του είναι να παίξει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ρωτάει ο Στέλιος-Αχιλλέας Μάντης
Είσαστε τρεις πόντους μακριά από την πρώτη θέση, μήπως στο μυαλό σας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι στόχοι οι δικοί σου ποιοι είναι;
"Η ομάδα μας από την αρχή έχει θέσει ως στόχο της, την έξοδο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ένα όνειρο για εμάς αλλά θέλουμε να πατάμε τα πόδια μας στη γη και να βλέπουμε κάθε πρόκληση ξεχωριστά. Οι δικοί μου στόχοι είναι να πετύχω καλά αποτελέσματα με τους συμπαίκτες μου και να καταφέρουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο τη φετινή χρονιά".

Ρωτάει ο Γιώργος Μανουσόπουλος
Μέχρι στιγμής κάνετε μια πολύ καλή πορεία, ποιο είναι το «μυστικό» της ομάδας και πιστεύεις ότι θα διατηρηθείτε μέχρι τέλους στις πρώτες θέσεις;
"Νομίζω είναι το κλίμα οικογένειας που υπάρχει στην ομάδα. Από τη Διοίκηση μέχρι και τον πιο μικρό παίκτη. Όλοι μαζί έχουμε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο που ζει πραγματικά μόνο για το ποδόσφαιρο".

Ρωτάει ο Μανόλης Γεωργαντζίδης
Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς του Ατρόμητου και τι θα ήθελες να δεις στο γήπεδο;
"Οι φίλαθλοι του Ατρόμητου είναι εξαιρετικοί και ιδιαίτερα παθιασμένοι με την ομάδα. Θα ήθελα να βρίσκονται δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι γιατί μας δίνουν δύναμη".

Ρωτάει ο Κώστας Σγουρδάκης
Ποιο είναι το όνειρό σου ποδοσφαιρικά;
"Το όνειρο μου είναι να παίξω στις Ευρωπαϊκες διοργανώσεις. Στο Europa Leagueκαιτο Champions League".

Ρωτάει η ΜαίρηΜπίτσιου
Πως σου φαίνεται η ζωή στην Ελλάδα και τι σου αρέσει περισσότερο;
"Στην Ελλάδα μου αρέσει το κλίμα και οι άνθρωποι. Μου θυμίζει σε μεγάλο βαθμό την Βραζιλία αφού και εκεί το κλίμα είναι εξαιρετικό ενώ και οι άνθρωποι είναι πολύ ανοιχτοί".

Ρωτάει ο Αντρέας Μπόσχος
Με ποιους συμπαίκτες σου κάνεις παρέα εκτός γηπέδου;
"Όπως σας είπα και πριν είμαστε όλοι μια οικογένεια. Όλοι οι παίκτες βγαίνουμε μαζί και περνάμε πολύ καλά".

Ρωτάει ο Αλέξης Παπαδόπουλος
Πως βλέπεις το πρωτάθλημα φέτος, τι διαφορές έχει το ελληνικό πρωτάθλημα με τη Βραζιλία και τη Ρουμανία που έχεις παίξει;
Στη Ρουμανία υπάρχουν οι μεγάλες ομάδες και οι μικρότερες. Δεν υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Στην Ελλάδα αυτό που γίνεται φέτος είναι πολύ όμορφο. Κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει τον κάθε αντίπαλο.

Ρωτάει ο ΝίκοςΜπανιάς
Τι θα ήθελες να σου φέρει ο Άγιος Βασίλης;
"Το πρωτάθλημα".

Ρωτάει η ΕλένηΣπυριδάκη
Σε βλέπουμε πάντα χαμογελαστό στο γήπεδο. Έχεις κάποιο γούρι; Δεν αγχώνεσαι στον αγώνα;
"Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και γι’ αυτό το λόγο είμαι χαρούμενος. Ειδικά στον Ατρόμητο έχω βρει μια ομάδα που με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ