ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μανιάτης: "Στην αρχή ήμουν χαμένος"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Μανιάτης EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Μανιάτης έκανε ντεμπούτο με τον Ατρόμητο στην εκτός έδρας νίκη (1-0) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και παραδέχτηκε ότι εξαιτίας της απουσίας από τη δράση για καιρό, στην αρχή ήταν χαμένος.

Για την επιστροφή του στη δράση έπειτα από καιρό, με τη φανέλα του Ατρόμητου πια, μίλησε στη Nova ο Γιάννης Μανιάτης. Ο 30χρονος χαφ, που έφυγε από τον Ολυμπιακό, έκανε ντεμπούτο στην εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και αρχικά είπε: «Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη.

Απ' ότι ξέρω, δεν έχει κερδίσει ο Ατρόμητος πολλά χρόνια στο γήπεδο της Τρίπολης, οπότε αυτό είναι κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία σε αυτή τη νίκη. Σίγουρα χτες έγιναν όλα πολύ γρήγορα, υπέγραψα και μετά από μισή ώρα έκανα προπόνηση. Εγώ ζήτησα να έρθω αποστολή, εγώ ζήτησα να παίξω, το δέχτηκε ο προπονητής μου, τον ευχαριστώ πολύ που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σήμερα και βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη, γιατί δίνει ψυχολογία στα παιδιά και σε μένα. Αυτό που μου λείπει είναι ο ρυθμός ώστε να επιστρέψω εκεί που θέλω και να βοηθήσω την Εθνική να πετύχει τους στόχους της».

Για το ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο:

«Στην αρχή μπήκα χαμένος γιατί είχα πολύ καιρό να αγωνιστώ σε επίσημο παιχνίδι. Σιγά σιγά μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια θα πάρω ρυθμό και θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Για το γεγονός πως το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Σκίμπε:

«Δεν το ήξερα, με χαροποιεί. Έχει δείξει την στήριξή του σε όλους τους ποδοσφαιριστές, ακόμα και σε εμάς που δεν είχαμε ομάδα. Έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα στην Εθνική μας ομάδα και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι μαζί με αυτό το καλό κλίμα, θα μπορούσε να κάνουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει».

Για το αν θα είναι στις επόμενες κλήσεις της Εθνικής:

«Ελπίζω πως ναι. Θα είναι ευχαρίστησή μου. Αυτό θέλω, νομίζω πως και οι συμπαίκτες μου χάρηκαν που θα αγωνίζομαι πλέον και θα μπορώ να τους βοηθήσω. Το σημαντικό στην Εθνική είναι το κλίμα, αυτό θα μας βγάλει από την δύσκολη θέση των προηγούμενων χρόνων. Αυτή η προσπάθεια που άρχισε από τα παιχνίδια της Αυστραλίας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι να περάσουμε στο Μουντιάλ της Ρωσίας».

Για τον Aτρόμητο:

«Το μόνο που πρέπει να κάνω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να παίζει καλά και να παίρνει αποτελέσματα. Σιγά σιγά από τις προπονήσεις θα μάθω και τα παιδιά, γιατί δεν πρόλαβα ούτε να τους γνωρίσω. Έστω κι έτσι κάναμε μια μεγάλη νίκη και είμαι χαρούμενος γι' αυτό».

Για το γεγονός πως στα τελευταία λεπτά η ομάδα του κλείστηκε:

«Εκτός από την οδηγία του προπονητή να είμαστε συμπαγείς, τα παιδιά ήταν κουρασμένα. Είχαν κάνει μεγάλη προσπάθεια (σ.σ. απέναντι στον Ολυμπιακό) και γενικά αυτό τον καιρό παίζουν δυο φορές την εβδομάδα, οπότε ήταν πιο δύσκολο να τρέξουν και να δώσουν κάτι παραπάνω, άρα πήγαμε πιο πίσω, γίναμε συμπαγείς ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε πάρα πολύ».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ