ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Λίβας: "Να τιμωρηθούμε, αλλά όχι έτσι"

Λίβας: "Να τιμωρηθούμε, αλλά όχι έτσι"
Λίβας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άδικη χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους του Ατρόμητου η απόφαση για αφαίρεση τριών βαθμών με αφορμή τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ. Τι λέει στο Sport24.gr ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, και ο δικηγόρος της, Αργύρης Λίβας.

Πρόστιμο 71.750 ευρώ, δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση τριών βαθμών επιβλήθηκε στην ΠΑΕ Ατρόμητος για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Περιστερίου θα ασκήσει έφεσης κατά της απόφασης του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου.

Όπως υποστηρίζουν στην "κυανόλευκη" ΠΑΕ, η αφαίρεση των βαθμών είναι πέρα για πέρα άδικη. Ο νομικός του Ατρόμητου, Αργύρης Λίβας, υποστήριξε στο Sport24.gr: "Είναι άδικη 100% η τιμωρία αυτή. Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο Ατρόμητος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι έκανε εκτεταμένα επεισόδια. Δεν κάνουμε το άσπρο, μαύρο.

Δεν λέμε ότι δεν έγιναν επεισόδια, όχι όμως εκτεταμένα. Είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω. Έπρεπε να τιμωρηθούμε, αφού ήμασταν και υπότροποι. Ας τιμωρούμασταν με δύο αγωνιστικές, αλλά όχι να κατηγορηθεί η ΠΑΕ για εκτεταμένα επεισόδια. Είναι άδικη η απόφαση για αφαίρεση βαθμών".

Ο πρόεδρος Γιώργος Σπανός ανέφερε: " Είναι άδικη και αυστηρή η τιμωρία στο κομμάτι των βαθμών. Σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να επιβληθεί τέτοια ποινή". Η έφεση εκ μέρους της περιστεριώτικης ΠΑΕ θα ασκηθεί την Τετάρτη (6/4) και σύμφωνα με τις ενδείξεις θα εκδικαστεί τη μεθεπόμενη Τετάρτη (13/4).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ