ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Λημνιός: "Εύχομαι να είναι η χρονιά μου"

Λημνιός: "Εύχομαι να είναι η χρονιά μου"

Ο Δημήτρης Λημνιός παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 13ης αγωνιστικής και δήλωσε ενθουσιασμένος και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του όποτε του δίνεται η ευκαιρία.

Ο Δημήτριος Λημνιός κόντρα στην ΑΕΛ πέτυχε το καλύτερο γκολ της 13ης αγωνιστικής και ένα από τα καλύτερα τέρματα της φετινής σεζόν. Ο 18χρονος άσος του Ατρόμητου παρέλαβε την Παρασκευή (9/12) το βραβείο του και δήλωσε χαρούμενος και υπερήφανος.

Επίσης υποστήριξε ότι θέλει να βοηθήσει όσο μπορεί περισσότερο τη φετινή σεζόν και να αρπάξει από τα μαλλιά κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί και ευχήθηκε η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά του.

Συγκεκριμένα σημείωσε:

«Ευχαριστώ τουςFentagin, είναι μεγάλη μου τιμή. Είμαι ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος που στα 18 μου χρόνια κατάφερα από το πρώτο γκολ να πάρω αυτό το βραβείο. Φέτος εύχομαι να είναι η χρονιά μου. Θα προσπαθήσω να πάρω όσο περισσότερες ευκαιρίες από τον προπονητή μου και όταν χρειαστεί να παίξω, θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου».

Το βραβείο παρέδωσε στο νεαρό ποδοσφαιριστή αντιπροσωπεία των οργανωμένων μας φιλάθλωνFentagin με τον Βασίλη να δηλώνει εκ μέρους τους:

«Είναι χαρά και τιμή μας που του δίνουμε το πρώτο βραβείο ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο Δημήτρης έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να πάρει και άλλα βραβεία. Ευχόμαστε να φθάσουμε στον τελικό του κυπέλλου και να πετύχει και ένα γκολ εκεί για να το σηκώσουμε. Εμείς είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα, είμαστε συσπειρωμένοι στο Περιστέρι και ότι μπορούμε από την πλευρά μας θα το κάνουμε για τον Ατρόμητο».

Λημνιός: "Εύχομαι να είναι η χρονιά μου"
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ