ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Λειψός με Εργοτέλη ο Ατρόμητος

Λειψός με Εργοτέλη ο Ατρόμητος
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Αρκετοί ενδεκαδάτοι παίκτες του Ατρόμητου δεν θα ενισχύσουν την ομάδα στην εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (25/10. 19.30) με τον Εργοτέλη. Η αποστολή που ανακοινώθηκε.

Πονοκεφαλιάζει ο Ρικάρντο Σα Πίντο για τη συγκρότιση της μεσοεπιθετικής γραμμής στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Ναπολεόνι, Παπάζογλου, Φάμπιο και Μπρίτο είναι νοκ άουτ λόγω τραυματισμών, ενώ δεν είναι διαθέσιμοι ούτε οι Κούρος και Ταυλαρίδης.

Η προπόνηση της Παρασκευής (24/10) έγινε μετ' εμποδίων λόγω της νεροποντής. Μετά το τέλος της ανακοινώθηκε η αποστολή, που απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Νάστος, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Καραμάνος, Ούμπιντες, Γεωργίου, Τάτος, Αγκουαζί, Λημνιός, Παπασπύρος, Θεολόγου, Κιβρακίδης.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ 13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Εισιτήρια στο 13ο Γυμνάσιο πήγαν να μοιράσουν την Παρασκευή οι Ανδρέας Τάτος, Βασίλης Μπάρκας και Κυριάκος Κιβρακίδης, που έτυχαν αποθεωτικής αποδοχής από τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου. Οι τρεις ποδοσφαιριστές υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ