ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Λαζαρίδης: "Πραγματικά κρίμα..."

Λαζαρίδης: "Πραγματικά κρίμα..."
Λαζαρίδης, Ιντέγε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πεποίθησή του ότι ο Ατρόμητος άξιζε να νικήσει τον Ολυμπιακό κατέθεσε ο Νίκος Λαζαρίδης, που υποστήριξε ότι η ομάδα του αδικείται από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Μετά την ήττα (1-0) από τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι, ο στόπερ του Ατρόμητου Νίκος Λαζαρίδης, είπε στη Nova: "Δεν αξίζαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο, είναι κρίμα για την προσπάθεια. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αδικούμαστε και από τις διαιτητικές αποφάσεις, σε πολλές φάσεις. Κρατάμε την καλή εμφάνιση".

Για το αν στοιχίζει η δυστοκία στα τελειώματα των φάσεων:

"Σταθήκαμε καλά και αμυντικά και επιθετικά. Δικαιούμασταν ένα γκολ ειδικά στο πρώτο μέρος. Έχουμε βελτιωθεί. Με όποιον και αν παίζουμε, τον κοιτάζουμε στα μάτια. Σήμερα θεωρώ ότι έπρεπε να νικήσουμε".

Για τη φάση του γκολ του Ιντέγε και το πώς χάθηκε το μαρκάρισμά του:

"Έγινε μια σέντρα, βρέθηκε εκεί που έπρεπε και πέτυχε το γκολ. Νομίζω ότι έχουμε βελτιωθεί σε όλα τα σημεία και τακτικά".

Για το αν αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά:

"Το έχω πει ότι θα είναι η τελευταία μου. Θα δούμε στο μέλλον, αλλά μάλλον θα είναι η τελευταία μου. Είμαι χρόνια στο ποδόσφαιρο. Θα δούμε...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Ιντέγε έσωσε τον Ολυμπιακό, 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι
Μπέντο: "Ο Ατρόμητος μας έκανε τις περισσότερες ευκαιρίες"
Στα αποδυτήρια των διαιτητών ο Σπανός

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Action images

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ