ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κυριακίδης για 1,5 χρόνο στον Ατρόμητο

Κυριακίδης για 1,5 χρόνο στον Ατρόμητο
Κυριακίδης

Μετά τον Βαγγέλη Πλατέλλα, η ΠΑΕ Ατρόμητος προχώρησε στην απόκτηση του Παύλου Κυριακίδη. Ο 25χρονος μεσοαμυντικός υπέγραψε για 1,5 χρόνο και θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 21.

Και επισήμως παίκτης του Ατρόμητου για τον επόμενο 1,5 χρόνο είναι ο Παύλος Κυριακίδης. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έλυσε τη συνεργασία του με τον Ηρακλή και την Παρασκευή (30/12) η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Κοζανίτης μπορεί να παίξει ως δεξί μπακ-χαφ, αλλά και ως αμυντικός μέσος. Στον Ηρακλή έπαιζε από το 2014, ενώ εφέτος με τον Γηραιό είχε αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια, έχοντας σημειώσει 2 γκολ.

Ο Ατρόμητος εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παύλο Κυριακίδη! Ο ποδοσφαιριστής που αποτελεί τον ορισμό του «πολυσύνθετου» και η παρουσία του εκτείνεται σε μεσαία γραμμή και σε άμυνα, βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Το νέο απόκτημα του Ατρόμητου γεννήθηκε στην Κοζάνη στις 3 Σεπτεμβρίου 1991. Έκανε τα πρώτα του βήματα στους Ακρίτες Κοζάνης και τη διετία 2009-11 αγωνίστηκε στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας. Επόμενοι σταθμοί του ήταν η Κοζάνη, ο Πανηλειακός και η Ζάκυνθος. Το καλοκαίρι του 2014 μεταπήδησε στον Ηρακλή και στα 2,5 χρόνια παρουσίας του κατέγραψε 82 συμμετοχές, 7 γκολ και 7 ασίστ. Επέλεξε το νούμερο «21» στη φανέλα του. Θα ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα και θα τεθεί από σήμερα στη διάθεση του προπονητή μας Γιώργου Κορακάκη".

Κυριακίδης: "Σε κάθε παιχνίδι το 100%"

Ο νέος παίκτης του Ατρόμητου δήλωσε: " Είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα η οποία ξεχωρίζει για την οργάνωση της και από την πρώτη στιγμή μου έδειξε ότι με θέλει πολύ. Τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη τους, ιδίως τον κύριο Κορακάκη που μου έδειξε πόσο με πιστεύει και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να τους δικαιώσω. Ο Ατρόμητος είναι μια νέα και πολύ σημαντική σελίδα στην καριέρα μου, ένα μεγάλο σκαλοπάτι για να «χτίσω» κάτι ακόμη καλύτερο

Από την πρώτη στιγμή που συζήτησα με τη ομάδα αντίκρισα συνθήκες που χρειάζεται ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για να δουλεύει απερίσπαστος. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στους φιλάθλους της νέας μου ομάδας είναι ότι θα δίνω σε κάθε παιχνίδι το 100% για να πετύχει ο Ατρόμητος τους στόχους του που είναι η είσοδος στην πεντάδα και η διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας".

Ενσωματώθηκε στην προπόνηση

Στο αθλητικό κέντρο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου. Κανονικά ενσωματώθηκε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή Γιώργου Κορακάκη ο Παύλος Κυριακίδης ο οποίος νωρίτερα είχε γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες πλην του Ντιγκινί που πήρε φαρμακευτική αγωγή (έχει γαστρεντερίτιδα) και επέστρεψε σπίτι του.

Κυριακίδης για 1,5 χρόνο στον Ατρόμητο
REPORTER IMAGES
Κυριακίδης για 1,5 χρόνο στον Ατρόμητο
REPORTER IMAGES
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ