ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ξεκουράζει παίκτες ο Κορακάκης στο ματς με την Καλλιθέα

Ξεκουράζει παίκτες ο Κορακάκης στο ματς με την Καλλιθέα
Λαζαρίδης, Ιντέγε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί την Πέμπτη κόντρα στην Καλλιθέα εκτός έδρας με τον Γιώργο Κορακάκη να έχει αφήσει εκτός αποστολής πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Ο Ατρόμητος θα παίξει την Πέμπτη στην Καλλιθέα για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος με τους Περιστεριώτες να θέλουν τη νίκη για να παραμένουν στην πρώτη θέση του 7ου ομίλου. Ο τεχνικός του Ατρόμητου έχει αφήσει εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του τους οποίους και ξεκουράζει ενόψει της συνέχειας.

Συγκεκριμένα εκτός έμειναν οι Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Μπάγκα, Μπίτολο και Κιβρακίδης καθώς και ο τραυματίας Ντιγκινί. Μάλιστα όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν κανονικά την Πέμπτη.

Ο Κορακάκης θα έχει έτσι την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά έως τώρα και να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την αποστολή του αυριανού αγώνα κυπέλλου Ελλάδας με την Καλλιθέα στο στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης» (17.15) ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Κορακάκης μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο.

Την αποτελούν οι: Ν. Παπαδόπουλος, Θεοδωράκης, Βασιλείου, Κειτά, Νάτσος, Μπαστακός, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Δ. Παπαδόπουλος, Λημνιός, Φυτανίδης, Λε Ταλέκ, Ζησόπουλος, Κατράνης, Γροντής, Μπρίτο, Κοντοές, Γκουγκούδης και Τόνσο.

Οι παίκτες αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

Αύριο το μεσημέρι θα προπονηθούν στο αθλητικό κέντρο υπό την επίβλεψη του γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη οι Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Μπάγκα, Ντιγκινί, Μπίτολο, Κιβρακίδης".

7ος Όμιλος

1) Πανθρακικός 3 (3-1)
2) Ατρόμητος 3 (1-0)
3) Παναιτωλικός 3 (1-1)
4) Καλλιθέα 0 (0-3)
Πανθρακικός και Παναιτωλικός έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο.

Η 3η αγωνιστική:

13/12
Καλλιθέα-Παναιτωλικός
Πανθρακικός-Ατρόμητος

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ