ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ξανά εκτός ο Φυτανίδης στον Ατρόμητο

Ξανά εκτός ο Φυτανίδης στον Ατρόμητο
Φυτανίδης, Στόιτσεφ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σωκράτης Φυτανίδης προπονείται κανονικά εδώ και μια εβδομάδα στον Ατρόμητο, αλλά έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα της Κυριακής (18/9, 18.15) με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι. Πήρε Στόιτσεφ ο Δέλλας.

Εκ νέου εκτός αποστολής ο Σωκράτης Φυτανίδης στον Ατρόμητο. Ο 32χρονος αμυντικός έχει ξεπεράσει εδώ και μία εβδομάδα τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε, προπονείται σε φουλ ρυθμούς, αλλά ο Τραϊανός Δέλλας τον άφησε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (18/9, 18.15), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Σε αντίθεση με τον Φυτανίδη, στην 20άδα που ανακοινώθηκε στυμπεριλήφθηκε ο Μίλος Στόιτσεφ, που δείχνει να έχει ξεπεράσει τους πόνους στον αστράγαλο. Μένει να φανεί εάν χρησιμοποιηθεί ο Σέρβος εξτρέμ, ή μείνει εκτός 18άδας.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα, εκτός έμεινε ο Γκουγκούδης. Ο Ατρόμητος μετά την ήττα (3-0) στην πρεμιέρα, θα επιδιώξει να κατακτήσει την πρώτη του νίκη, έστω και αν στην προσπάθεια αυτή ο κόσμος δεν θα τον ενισχύσει.

Την αποστολή του αγώνα (κεκλεισμένων των θυρών) με τους Αγρινιώτες απαρτίζουν οι: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κατράνης, Λαζαρίδης, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Λημνιός, Ούμπιντες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο, Ντιγκινί, Γροντής. Οι παίκτες αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ