ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κορακάκης: "Να βρούμε μεγαλύτερη ισορροπία"

Κορακάκης: "Να βρούμε μεγαλύτερη ισορροπία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γιώργος Κορακάκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' τη νίκη επί της Βέροιας, ενώ τόνισε πως το σημαντικότερο είναι να βρεθεί μεγαλύτερη ισορροπία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του, η οποία συνδυάστηκε με νίκη επί της Βέροιας δήλωσε ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γιώργος Κορακάκης, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως το ζητούμενο για τους Περιστεριώτες είναι να βρουν μία ισορροπία στο παιχνίδι τους.

"Πολύ σημαντική νίκη. Τρίτο θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε βελτίωση στον επιθετικό μας κομμάτι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια μας πίεσε, χωρίς όμως να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ήταν αγχωτικό το τέλος. Πρέπει να ισορροπήσουμε και στις δύο πλευρές.

Πρέπει να χτίσουμε αυτοπεποίθηση και να βάλουμε νέα πράγματα στη λειτουργία της ομάδας μας. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Είχαμε ισορροπία στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει αυτό να το διατηρήσουμε σε περισσότερα λεπτά της αναμέτρησης. Είμαι επίσης πάρα πολύ ικανοποιημένος που κρατήσαμε το μηδέν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι", τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Τόνσο ο Ατρόμητος, 1-0 τη Βέροια
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ