ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κορακάκης: "Με προβλημάτισε η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο"

Κορακάκης: "Με προβλημάτισε η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο"

Ο Γιώργος Κορακάκης στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους που υπήρξαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Ατρόμητος από τον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Κορακάκη να βλέπει ορισμένα πράγματα που δεν του άρεσαν από τους παίκτες του. Το βασικότερο ήταν η μη εκμετάλλευση των κενών χώρων που υπήρξαν στο χώρο του κέντρου ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Αρχικά, ο προπονητής του Ατρομητου τόνισε: "Παίξαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Χωρίς την παρουσία του κόσμου, δεν μπορέσαμε να βρούμε τον ρυθμό των προηγούμενων αναμετρήσεων. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε και εμείς ευκαιρίες, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε το πρώτο γκολ και πήρε το πάνω χέρι στο ματς. Αυτό που με προβληματίζει είναι η παρουσία μας στο β' ημίχρονο, γιατί δεν αξιοποιήσαμε τους χώρους από τον άξονα και από τα πλάγια. Δεν αλλάζει όμως κάτι για μας. Συνεχίζουμε, αφού τα παιχνίδια που έπρεπε να πάρουμε με Αστέρα και Βέροια τα πήραμε και πλέον έχουμε το πιο σημαντικό στη χρονιά κόντρα στον Πανθρακικό, καθώς το Κύπελλο αποτελεί στόχο μας"

Για την αλλαγή του Λε Ταλέκ, ο νεαρός τεχνικός τόνισε: "Όταν αλλάζεις έναν παίκτη τόσο νωρίς, σαφώς και επηρεάζεται η ομάδα. Ωστόσο, δεν βρεθήκαμε γενικά στα γνωστά στάνταρ των προηγούμενων παιχνιδιών. Δεν πιέσαμε σωστά στο κέντρο που είχαμε ένα παίκτη παραπάνω".

Για τις λίγες εναλλακτικές λύσεις στην επίθεση είπε: "Δεν είχαμε πολλές λύσεις. Δεν μπορούμε να το βάλουμε ως δικαιολογία. Θέλαμε προσωπική ενέργεια, διείσδυση. Δεν είναι μόνο αν υπάρχει μια επιλογή παραπάνω. Είναι και θέμα μέρας".

Για το αν αποδίδει την ήττα στην σωστή προσέγγιση του Παναθηναϊκού ή στην κακή μέρα του Ατρόμητου, είπε ο Κορακάκης: "Είναι ένας συνδυασμός. Δεν μπορώ να μην πω όμως συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παιδιών όλο αυτό το διάστημα. Ήταν παιχνίδι του γκολ και φαινόταν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ