ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κορακάκης: "Ξεκάθαρα άδικο το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό"

Κορακάκης: "Ξεκάθαρα άδικο το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Κορακάκης, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι υποστήριξε πως η ομάδα του έκανε ότι έπρεπε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες του.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γιώργος Κορακάκης, βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ στην εκπομπή της "NOVA", "Παίζουμε Ελλάδα" και ανέλυσε τα όσα συνέβαιναν στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αλλά και τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής.

Παράλληλα μίλησε για την ομάδα του και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τους "ερυθρόλευκους" ήταν ξεκάθαρα άδικο μην θέλοντας όμως να αναλύσει περισσότερο τα όσα έγιναν.

Για το πρόβλημα με τον Τόνσο και αν θα άλλαζε τα πράγματα;
"Η στρατηγική μας θα ήταν η ίδια είτε έπαιζε ο Τόνσο, είτε όχι. Αν έπαιζε θα χάναμε κάποια πράγματα στο μαρκάρισμα αλλά επιθετικά θα ήμασταν καλύτεροι. Βέβαια ο Κεϊτά πήγε εκπληκτικά".

Για το ότι έκλεισε σωστά τους Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς;
" Από εκεί ξεκινούν όλες οι επιθέσεις του Ολυμπιακού, από εκεί και τον Μάρτινς. Αν περάσει η μπάλα από τον άξονα και μετά μεταφερθεί στις πλευρές θα υπάρχει πρόβλημα".

Ο Ατρόμητος άφησε λίγο περισσότερο χώρο στον Φορτούνη όμως έτσι;
"Περισσότερο ήταν το πως έπαιζε ο Φορτούνης και λιγότερο τι θέλαμε να κάνουμε εμείς. Επειδή πιέσαμε την μπάλα ίσως δεν έφτανε τόσο καλά στον Φορτούνη η μπάλα".

Εσείς στα αποδυτήρια τι είπατε στους παίκτες σας;
"Τι μπορείς να πεις. Τα παιδιά έχουν κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είναι ξεκάθαρα άδικο το αποτέλεσμα, μην τα ξαναλέω δεν είναι μόνο οι ευκαιρίες που χάσαμε είναι και άλλα πράγματα".

Εσείς όταν πήγατε εκεί αν και αρχικά πήγατε ως υπηρεσιακός τελικά μείνατε και ο κ. Σπανός σας εμπιστεύθηκε;
"Να σας εξηγήσω πως όταν πήγα στην ομάδα υπήρχε πλάνο να βρει έναν ξένο προπονητή. Εγώ λειτούργησα διαφορετικά, σαν να είμαι εκεί χρόνια, γιατί ήθελα να κερδίσει η ομάδα. Αυτό δεν είχε να κάνει με το αν θα έμενα η όχι όμως".

Εσείς βάζετε και αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα;
"Τα παιδιά αυτά το αξίζουν και το αξίζουν με το παραπάνω. Κανείς στον Ατρόμητο δεν θα χρησιμοποιήσει κάποια παιδιά απλά για να τα βάλει να παίξουν. Το καλό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι ο εκάστοτε προπονητής είναι δύσκολο να εμπιστευτεί ένα παιδί ενώ εγώ τους γνωρίζω και δεν τους φοβάμαι".

Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;
"Οι στόχοι καθορίζονται πάντα από την διοίκηση. Δεν γίνεται να λέμε κερδίζουμε πάμε πεντάδα, χάνουμε δεν πάμε. Ο κ. Σπανός έχει πει από την αρχή ότι στόχος είναι η πεντάδα και μετά όλοι κρινόμαστε. Σας λέω ξεκάθαρα ότι ο κ. Σπανός όταν ήμουν υπηρεσιακός μου είπε "κάνε ότι σου λέει η προπονητική σου συνείδηση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ