ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κορακάκης: "Η ομάδα που χάνει, δεν έχει να χάσει τίποτα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Κορακάκης MOTIONTEAM

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Κορακάκης, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας για το τρόπο με τον οποίο η ομάδα του έφερε… τούμπα τον ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 4-3 στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας για όλα όσα έγιναν στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, ο προπονητής των Περιστεριωτών, Γιώργος Κορακάκης, ανέφερε: “Μια πολύ σπουδαία νίκη για μας, ειδικά για το τρόπο που ήρθε. Και το λέω διότι δεν είχαμε καλή απόδοση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ είχε ρυθμό, ήταν καλύτερος, είχε και την αύρα από τη νίκη της Πέμπτης. Αυτό που δείξαμε, ή μάλλον που αποδείξαμε, είναι οτι ο Ατρόμητος έχει χαρακτήρα. Πήραμε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην ομάδα που κατά τη γνώμη μου παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μας έδωσε χώρο.

Όταν προηγείσαι με 2-0 στο ημίχρονο, είναι επικίνδυνο. Η ομάδα που χάνει δεν έχει να χάσει τίποτα. Η αποβολή του Κάνιας, ήταν καθοριστική, αλλά ήταν και δίκαιη. Εμείς ζοριστήκαμε στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ διότι είχαμε μειώσει και πιέζαμε. Δεν το βάλαμε κάτω και τελικά δικαιωθήκαμε”.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ