ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κορακάκης: "Είμαι έτοιμος για την πρώτη ομάδα"

Κορακάκης: "Είμαι έτοιμος για την πρώτη ομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O υπηρεσιακός προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Κορακάκης τόνισε πως η νίκη απέναντι στον Αστέρα ήταν μονόδρομος, ενώ υποστήριξε πως νιώθει έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Περιστεριωτών.

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου χάρη σ' ένα υπέροχο γκολ του Χαβιέρ Ούμπιδες και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, Γιώργος Κορακάκης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το "τρίποντο", ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την αποθέωση προς το πρόσωπό του. Τέλος, υποστήριξε πως νιώθει έτοιμος να αναλάβει μόνιμα την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

"Ήταν ένα κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες. Το μόνο που μας ενδιέφερε ήταν οι τρεις βαθμοί. Είχαμε πει στα παιδιά ότι πρέπει να δείξουν θέληση και πάθος. Αυτό και έγινε. Ελπίζω η ομάδα να κάνει επανεκκίνηση. Θέλω να συγχαρητήρια στους παίκτες και στους οπαδούς που μας στήριξαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο".

Για το ότι ο κόσμος φώναξε το όνομά του: "Είναι ευχάριστο αυτό. Παίζει ρόλο και η νίκη της ομάδας. Τίποτα περισσότερο. Είμαι έτοιμος για την πρώτη ομάδα, αλλά δεν είναι αυτός ο αυτοσκοπός μου. Οφείλουν να έχουν υπομονή και να δουλεύουν. Ξέρω τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας. Από άποψη ατμόσφαιρας ναι, μου θύμισε εκείνη την εποχή. Παίκτες, κόσμος, διοίκηση πρέπει να βρούμε ταυτότητα. Σήμερα είχαμε απόλυτη χημεία. Σήμερα δεν είχε καμία σημασία η τακτική. Μόνο η διάθεση και το πάθος".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρώτη νίκη για τον Ατρόμητο, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ