ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κορακάκης: "Δεν νοιώθω υπηρεσιακός"

Κορακάκης: "Δεν νοιώθω υπηρεσιακός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Κορακάκης τόνισε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του με εξαίρεση το κομμάτι της δημιουργίας και αναφέρθηκε στο μέλλον στον πάγκο του Ατρόμητου.

Ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Ξάνθη εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Κορακάκης. Ο προπονητής του Ατρόμητου τόνισε ότι ειδικά στο αμυντικό κομμάτι οι παίκτες του πήγαν εξαιρετικά.

Το παράπονο του είχε να κάνει με τη δημιουργία φάσεων και τις τελικές επιλογές των παικτών του. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο μέλλον του στον πάγκο της ομάδας το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Παίζαμε σε μια έδρα δύσκολη με μια ομάδα που καιγότανε για το αποτέλεσμα. Σε αυτό που δεν είμαι ικανοποιημένος είναι στις επιθετικές επιλογές μας. Μοιραία δεν απειλήσαμε, κρατάμε τον βαθμό.

Είχαμε σχεδιάσει πρωτογενώς να κλείσουμε τους χώρους, είχαμε ένα πρόβλημα στην διατήρηση της μπάλας. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, ίσως στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Προφανές είναι πώς θέλαμε να διατηρήσουμε τους χώρους καθαρούς, θέλαμε να μείνουμε στο κέντρο ψηλά, δεν έγινε όπως ήθελα, αλλά είναι θετικό το αποτέλεσμα. Εγώ δεν νοιώθω υπηρεσιακός, είμαι ο τεχνικός της ομάδας, νομίζω πώς μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το θέμα μου".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ