ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κορακάκης: "Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Κορακάκης, παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναιτωλικού στην αναμέτρηση του Αγρινίου και αρνήθηκε να ψάξει να βρει δικαιολογίες.

Ο Ατρόμητος έχασε από τον Παναιτωλικό (2-0), στο Αγρίνιο για τη 19η αγωνιστική της Super League, με τον τεχνικό των Περιστεριωτών, Γιώργο Κορακάκη, να μη κρύβει τον προβληματισμό του, ωστόσο να αρνείται να βρει δικαιολογίες.

"Σήμερα κάναμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε καθόλου φρεσκάδα και τρεξίματα και το ένα φέρνει το άλλο. Χάσαμε τις προσωπικές μονομαχίες και δεν ήμασταν καθόλου καλοί στη δεύτερη μπάλα και μοιραία μείναμε πίσω στο σκορ χωρίς να μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο ήμασταν κάπως καλύτεροι αλλά και πάλι ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος.

Δε μου αρέσουν οι δικαιολογίες και δεν το έχω κάνει ποτέ. Το μόνο που έχω σαν ελαφρυντικό για τους παίκτες μου είναι τα συνεχόμενα παιχνίδια που υπάρχει τεράστια κούραση αλλά από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο είναι εκτός από όλα τα άλλα ένα παιχνίδι μονομαχίας και εκεί υστερήσαμε πάρα πολύ σήμερα. Πρέπει η ομάδα να συνέλθει, πρέπει να σηκώσει κεφάλι, πρέπει να βρεθεί τρόπος να ανακάμψει", υποστήριξε ο Γιώργος Κορακάκης.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜH:

Παλιός καλός Παναιτωλικός, 2-0 τον Ατρόμητο
Χάβος: "Μπράβο στον Ματζουράκη, γιατί είχε την ομάδα προπονημένη"
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ