ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κομπλέ για τη νίκη ο Ατρόμητος

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Λεβαδειακό τη Κυριακή το απόγευμα και ο Νταμίρ Κάναντι αντιμετωπίζει τις γνωστές απουσίες ενώ άφησε εκτός και τον Στρούγγη.

Τη νίκη που θα του εδραιώσει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα θα αναζητήσει τη Κυριακή το απόγευμα ο Ατρόμητος στο ματς με τον Λεβαδειακό. Ο Νταμίρ Κάναντι αντιμετωπίζει τις γνωστές απουσίες που έχουν να κάνουν με τον τραυματισμό του Μανούσο ενώ εκτός έμειναν οι Μπαστακός, Ζησόπουλος, Πολιντόρο και Στρούγγης.

Ο Αυστριακός τεχνικός πήρε μαζί του 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Κυριακίδης, Νάτσος, Χατζηισαΐας, Ούμπιντες, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Βασιλακάκης, Μενσά, Ντάουντα, Μάντσον, Ουάρντα, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για το ξενοδοχείο. Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images
Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images REPORTER IMAGES
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ