ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κοξένογλου: "Η Φενέρ όπως ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, αλλά τον έχουμε νικήσει"

Κοξένογλου: "Η Φενέρ όπως ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, αλλά τον έχουμε νικήσει"

Η Κάτια Κοξένογλου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, μίλησε στην "Fanatik" και σχολίασε τις αναμετρήσεις με τη Φενέρμπαχτσε στο Europa League.

Στη "Fanatik" μίλησε η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Κάτια Κοξένογλου, σχολιάζοντας τις αναμετρήσεις με τη Φενέρμπαχτσε στο Europa League. Μεταξύ άλλων, είπε πως η Φενέρ είναι όπως ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, η μεγαλύτερη ομάδα δηλαδή, αλλά διευκρίνισε πως η ομάδα της έχει νικήσει τους Πειραιώτες.

"Είναι μεγάλη η διαφορά μας με τη Φενέρ. Δεν πλησιάζουμε καν το μπάτζετ της. Είναι μια τεράστια ομάδα, με πάρα πολύ κόσμο και μεγάλους χορηγούς. Εμείς είμαστε ένας υγιής σύλλογος. Ο πρόεδρός μας έχει σαν φιλοσοφία να απλώνουμε τα πόδια μας μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα.

Το μπάτζετ μας είναι 7 εκ. ευρώ κι αυτό λέει πολλά. Ξέρουμε πολύ καλά τι μεταγραφές έκανε η Φενέρ, με παίκτες σαν τον Φαν Πέρσι και το Νάνι. Επίσης ξέρουμε πόσο έμπειρη είναι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις", ανέφερε στην συνέχεια.

Μιλώντας για τον Ατρόμητο και το κλίμα στις εξέδρες, σχολίασε: "Δεν έχουμε έδρα-κόλαση όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ή ο ΠΑΟΚ. Εμείς δεν έχουμε οπαδούς χούλιγκαν. Η διοίκησή μας είναι σε επαφή με τους φιλάθλους μας και τη διοίκηση της Φενέρ. Μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις και πρέπει να συνεργαστούμε για να μη γίνει τίποτα. Θέλουμε να γίνουν δύο αγώνες που θα τελειώσουν σε ειρηνικό κλίμα. Αυτό επιθυμούμε εμείς και η Φενέρ θέλει να βοηθήσει σε αυτό. Θέλουμε να φιλοξενήσουμε όπως πρέπει τη Φενέρ και να συμβεί το ίδιο στη ρεβάνς".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ