ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κοιτάζει στο εξωτερικό για προπονητή ο Ατρόμητος

Κοιτάζει στο εξωτερικό για προπονητή ο Ατρόμητος
Δέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Ατρόμητο έχουν ως πρώτη επιλογή να βρουν ξένο προπονητή για να διαδεχθεί τον Δέλλα και μόνο σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό θα κοιτάξουν την εγχώρια αγορά.

Προτεραιότητα του Ατρόμητου είναι να βρει ξένο προπονητή, για αυτό και έχει καθυστερήσει πάρα πολύ η ανακοίνωση του διαδόχου του Τραϊνού Δέλλα. Οι Σπανός, Αγγελόπουλος θέλουν να βρουν έναν ξένο προπονητή που να έχει καλό όνομα και δεν θα είχαν πρόβλημα αν δεν είχε περάσει και από την Ελλάδα. Αν και στο μπλοκάκι τους είναι και κάποια ονόματα ξένων προπονητών που έχουν δουλέψει στην χώρα μας όπως του Σόλιντ.

Οι Περιστεριώτες θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες να βρουν προπονητή στο εξωτερικό και μόνο αν δεν συμβεί αυτό θα στραφούν και πάλι στην ελληνική αγορά όπου ήδη τους έχουν προταθεί αρκετοί προπονητές που αυτή τη στιγμή είναι ελεύθεροι. Βέβαια και για αυτούς στον Ατρόμητο έχουν αποφασίσει ποιους θα εξετάσουν και ποιους όχι αν τελικά δεν προχωρήσουν στην απόκτηση ξένου προπονητή.

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα συνεχίζεται κανονικά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κορακάκη, παλαίμαχου άσου και προπονητή της Κ20.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα το πρωί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κορακάκη η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του νεαρού τερματοφύλακα Θεοδωράκη λόγω κάκωσης ρινικού οστού. Από αύριο και για μια εβδομάδα θα κάνει ποδήλατο και πισίνα μέχρι να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του.

Κοιτάζει στο εξωτερικό για προπονητή ο Ατρόμητος
REPORTER IMAGES

Αύριο θα γίνει πρωινή προπόνηση. Νωρίτερα, αντιπροσωπεία της ομάδας μας θα βρεθεί στο 21ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου για να μοιράσει στα παιδιά εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα. Θα την αποτελούν οι Εδουάρδο Μπρίτο, Δημήτρης Λημνιός, Θωμάς Βασιλείου".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ