ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κλείνει στον Ατρόμητο ο Γιαννούλης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟΚ
Γιαννούλης EUROKINISSI SPORTS

Μετά τον Κώστα Γιαννούλη, και ο αδερφός του Δημήτρης αναμένεται να παίξει στον Ατρόμητο. Ο νεαρός αμυντικός που ανήκει στον ΠΑΟΚ θα δοθεί στην ομάδα του Περιστερίου.

Με τον Αλέξανδρο Κατράνη έχει ξεμείνει ο Ατρόμητος για τη θέση του αριστερού μπακ, από τη στιγμή που ο Θανάσης Παντελιάδης αποχώρησε (έληξε ο δανεισμός του από την Ομόνοια). Εδώ και καιρό ο παίκτης που ήταν στη λίστα των Περιστεριωτών, ήταν ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Ο αδερφός του Κώστα, παίκτη του Αστέρα και πρώην του Ατρόμητου, ανήκει στον ΠΑΟΚ και αναμένεται να δοθεί δανεικός στον Ατρόμητο. Το δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιζε στην Ανόρθωση, όπου κατέγραψε 9 συμμετοχές.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει παίξει με τον Βατανιακό σε Β' και Γ' Εθνική, στον Πιερικό στη Β' Εθνική, αλλά και με τη Βέροια στη Super League. Με τον ΠΑΟΚ την περασμένη χρονιά έπαιξε σε 2 ματς, στο κύπελλο με Τρίκαλα και ΑΕΛ.

Το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά μέχρι την προσεχή Τετάρτη (21/6), αλλά όλα δείχνουν πως ο Κατερινιώτης μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ