ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κιβρακίδης: "Φέρτε μας τον καλύτερο!"

Κιβρακίδης: "Φέρτε μας τον καλύτερο!"
Ατρόμητος, Κιβρακίδης INTIME SPORTS

Ο δεξιός μπακ του Ατρόμητου, Κυριάκος Κιβρακίδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Fever Pitch" με τον Σταύρο Γεωργακόπουλο!

Ο δεξιός μπακ του Ατρόμητου, Κυριάκος Κιβρακίδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την πρόκριση επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης, για τον σχεδιασμό του προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου, για την προσωπική του εξέλιξη και πορεία στον Ατρόμητο και για άλλα θέματα.

Συγκεκριμένα, μίλησε:

Για την πρόκριση επί της ΑΪΚ Στοκχόλμης: "Δείξαμε ότι ήμασταν αυτοί που έπρεπε να προκριθούν".

Για τον σχεδιασμό του προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου: "Δουλέψαμε πάνω στην τακτική. Διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο. Από εκεί και πέρα ο προπονητής ζητάει τα δικά του κομμάτι τακτικής και δίνει πολύ σημασία σε αυτό. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες για να ανταποκριθούμε, στο πότε θα ανέβει η ομάδα και πότε θα μείνει πίσω".

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα: "Μας αρέσει να παίζουμε από τα άκρα. Δουλεύουμε πολύ το passing game. Του αρέσει να έχουμε εμείς την κατοχή, να είμαστε οι κυρίαρχοι. Φαίνεται ότι η δουλειά που κάνουμε βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής δίνει μεγάλη προσοχή στο τακτικό κομμάτι. Όταν αλλάζει ο προπονητής, αλλάζει και η ψυχολογία".

Για την προσωπική του εξέλιξη και πορεία στον Ατρόμητο: "Με βοήθησε ο προπονητής μου, με πίστεψε και με έβαλε μέσa σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν το ξεχνάω αυτό. Όταν σε εμπιστεύονται σου δίνουν δύναμη. Εσύ μετά αλλάζεις και δείχνει ότι μπορείς να αντεπεξέλθεις. Από εκεί και πέρα με πολλή δουλειά όλα βγαίνουν".

Για τους στόχους του Ατρόμητου και την μεσημεριανή κλήρωση: "Το ξέρετε όλοι καλά ότι δεν μετράει το μπάτζετ. Κοιτάμε να το ευχαριστηθούμε. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε στα μάτια κάθε αντίπαλο. Ο στόχος είναι ο ίδιος να μπούμε στα πλέι οφ και να κάνουμε καλή χρονιά. Είδα τις ομάδες που μπορούμε να κληρωθούμε. Για μένα θέλω την καλύτερη ομάδα της λίστας. Όποια και αν είναι".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ