ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάτοικος Περιστερίου ο Επστάιν

Κάτοικος Περιστερίου ο Επστάιν
INTIME SPORTS

Την απόκτηση του Ντένις Επστάιν που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. "Μου ταιριάζει η ομάδα", δήλωσε ο Γερμανός.

Ήθελε τον Γερμανό του...Ο Ατρόμητος συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν με την απόκτηση του Ντένις Επστάιν για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Γερμανός έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου.

""Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντένις Επστάιν", ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

O Γερμανός επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου ολοκληρώνοντας κατά τον ιδανικότερο τρόπο τον κύκλο επαφών και διαπραγματεύσεων που έγιναν τα τελευταία 24ωρα.

Ο Ντένις Επστάιν στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ατρόμητου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τα εξής: « Από τότε που βρίσκομαι στην Ελλάδα έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον Ατρόμητο τόσο για την άριστη λειτουργία του όσο και για την συνέπεια του ως club.

Ειδικά στο αγωνιστικό μέρος, παίζει ένα σύστημα που νομίζω ότι μου ταιριάζει με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, κάθετες πάσες και ποδόσφαιρο που χαίρεσαι να παίζει ένας ποδοσφαιριστής και να παρακολουθεί ο θεατής από την κερκίδα. Γεγονός που πιστώνεται απόλυτα στον προπονητή κύριο Δώνη και στο υπόλοιπο επιτελείο. Είμαι λοιπόν πολύ ικανοποιημένος που μετά από πολλές διαπραγματεύσεις το θέμα μου είχε αίσιο τέλος και μπορώ πλέον να αφοσιωθώ στη δουλειά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο για την λεπτότητα με την οποία χειρίστηκε την υπόθεση και τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Γιώργο Σπανό για την τιμή που μου κάνει να φορέσω τη φανέλα του Ατρόμητου».

Ο Ντένις Επστάιν συνεχίζοντας ανέφερε: «Β ασικός μας στόχος ως ομάδα πρέπει να είναι το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Προσωπικά θέλω να επαναλάβω την περσινή πολύ καλή χρονιά και να κάνω κάτι καλύτερο. Για την έδρα του Ατρόμητου ένα πράγμα θέλω να πω: Και τις δύο φορές που αγωνίστηκα σε αυτήν έχασα, κάτι που σημαίνει ότι οι οπαδοί του δημιουργούν θερμή ατμόσφαιρα και τώρα χαίρομαι που θα πανηγυρίζω μαζί με τους οπαδούς αυτούς τις επιτυχίες της ομάδας.»

Το βιογραφικό

Ο Ντένις Επστάιν γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου 1986 στην Κολωνία της Γερμανίας και ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από το 1995 ως το 2005 στις μικρές ομάδες των Λεβερκούζεν, Φορτούνα Κολωνίας και Κολωνία. Στην τελευταία κέρδισε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο σε ηλικία 19 ετών, ενώ τον Ιανουάριο του 2007 μετακόμισε στην Έσσεν ως δανεικός.

Το καλοκαίρι του ίδιου έτους παραχωρήθηκε στην Όφενμπαχ και ένα χρόνο μετά ήρθε στην Ελλάδα για χάρη του Ηρακλή. Έμεινε εκεί δύο χρόνια και φόρεσε σε 50 ματς τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ σκόραρε οκτώ φορές. Το καλοκαίρι του 2010 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, αλλά παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Κέρκυρα όπου πέρυσι έπαιξε σε 30 αγώνες και πέτυχε εννέα τέρματα.

Είναι διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Γερμανίας, στην οποία έχει παίξει τέσσερις φορές κι έχει σκοράρει ένα γκολ.

Ο Επστάιν, όπως και ο Ζουέλα, θα πραγματοποιήσουν αύριο την πρώτη τους (διπλή) προπόνηση με την ομάδα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ