ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται"

"Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ατρόμητος απαντά μέσω κύκλων στις καταγγελίες του Γιάννη Αλαφούζου περί πιέσεων στον Σταύρο Μάνταλο για την αποβολή του Ζέκα.

Την δική του απάντηση μέσω κύκλλων έδωσε ο Ατρόμητος στις καταγγελίες του Γιάννη Αλαφούζου περί πιέσεων στον διαιτητή της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Ξάνθη και την αποβολή του Ζέκα, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να χάσει τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, στο Περιστέρι.

"Πράγματι, επειδή είναι μια σοβαρή καταγγελία κι επειδή δεν θέλουμε εμείς ως ομάδα να υπάρχουν σκιές, περιμένουμε να ευαισθητοποιηθούν οι αθλητικοί εισαγγελείς, για να αποδείξει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, τους ισχυρισμούς του. Για να μάθουμε κι εμείς, ποια είναι η αλήθεια. Στην τελική, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται", απαντούσαν στις καταγγελίες του Γιάννη Αλαφούζου, κύκλοι του Ατρομήτου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είχε πει στην πρωινή συνέντευξη Τύπου: "Ο αποκλεισμός από τον Ατρόμητο ήταν ένα άλλο πλήγμα φέτος. Όλοι έχουμε ευθύνες να κάνουμε καλύτερες επιλογές. Θα ήθελα να σας επισημάνω την αποβολή του Ζέκα, η οποία έγινε επίτηδες. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε πάρει εντολή για να συμπεριφερθεί με συγκεκριμένο τρόπο στο παρελθόν. Αυτά θα δημοσιοποιηθούν στο μέλλον.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ