ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Καρέ απόντων με ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος

Καρέ απόντων με ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Χωρίς τους Νάστο, Μπρίτο, Mαρσελίνιο και Τσέναμο η αποστολή του Ατρόμητου για την πρεμιέρα των play off της Superleague με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη (20/5, 20.30). Ποιοι παίκτες συγκροτούν τη 18άδα που ανακοίνωσε ο Νίκος Νιόπλιας.

Δίχως βαθμό μπαίνει στα play off ο Ατρόμητος και κόντρα στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (20/5, 20.30), στο Περιστέρι, θα επιδιώξει να κατακτήσει το πρώτο τρίποντο. Ο προπονητής Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Αγκουαζί, Δημούτσος, Μπάλλας, Κατσουράνης, Γκαρσία, Καραμάνος, Γεωργίου, Καράσκο, Παπάζογλου, Ούμπιντες, Κοντοές, Ναπολεόνι.

Στην προπόνηση της Τρίτης (19/5) πήρε κανονικά μέρος και ο Μαρσελίνιο, ο οποίος ωστόσο δεν είναι απόλυτα έτοιμος και έμεινε εκτός. Απουσίαζε μόνο ο Μπρίτο που έκανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Νοκ άουτ και οι Νάστος και Τσέναμο, οι οποίοι θα προπονηθούν την Τετάρτη το πρωί υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης Σωτήρη Κακαργιά.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ