ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Καραμάνος: "Ήθελα τόσο πολύ τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό"

Καραμάνος: "Ήθελα τόσο πολύ τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Καραμάνος μίλησε στον Sport24 Radio και στην εκπομπή "Το 10 το κακό" με τους Παντελή Διαμαντόπουλου και Γιάννη Φιλέρη για την πορεία του στον Ατρόμητο αλλά και για το ότι επιστρέφει στον Ολυμπιακό που τον υποστηρίζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το φινάλε του στον Ατρόμητο: "Ανάμικτα συναισθήματα. Από τη μία πέρασε μία πολύ ωραία περίοδος της ζωής μου μετά από 4 χρόνια. Στην αρχή είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσεις. Από την άλλη όταν περιμένεις κάτι και το θέλεις τόσο πολύ όπως η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Το περιμένεις πως και πώς να είσαι υγιής και έτοιμος."

Για την επιστροφή των δανεικών στον Ολυμπιακό: "Σίγουρα πάντα είναι καλό στις μεγάλες ομάδες να υπάρχει το ελληνικό στοιχείο κάτι που ο Ολυμπιακός προσπαθεί να έχει αυτή την πορεία πλεύσης και να αξιοποιεί τους Έλληνες. Το σημαντικό είναι να είσαι υγιής έτοιμος και να δείξεις ότι αξίζεις να βρίσκεσαι σε αυτό τον χώρο. Να δείξεις ότι αξίζεις να διεκδικήσεις μια θέση το ρόστερ. Είναι στα πόδια μας να αποδείξουμε ότι αξίζουμε μία ευκαιρία στο ρόστερ."

Για το ότι ο Ολυμπιακός έχει κενά στην θέση του: "Σίγουρα υπάρχουν τα κενά, δεν ήταν τόσο παραγωγική χρονιά και όλοι γνωρίζουμε ότι και ο κόσμος του Ολυμπιακού αρέσκεται στις μεταγραφικές κινήσεις καλών και ακριβών παικτών από την μέση και μπροστά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο το γκολ και η δημιουργία. Το θέμα είναι ότι είναι αρκετοί οι παίκτες του Ολυμπιακού και αυτοί που υπάρχουν και αυτοί που θα έρθουν. Εμείς που ήμασταν δανεικοί μαζί με αυτούς που θα έρθουν ελπίζω να τα καλύψει αυτά τα κενά."

Για τη φετινή χρονιά των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ: "Δεν ξέρω πραγματικά αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που παραδοσιακά τρέχουν πιο μπροστά και είναι και η δυναμική τους που το επιβάλει αυτό, θεωρώ ότι όσο επικρατεί η κατάσταση στον ΠΑΟΚ στην οικογένεια του και η δύναμη που έχει ο κόσμος να επηρεάζει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, δεν το συναντάς σε καμία άλλη ομάδα αυτό, ο κόσμος να επηρεάζει τις λειτουργίες μίας ομάδας, αρρωστημένης κατάστασης. Έτσι δεν μπορεί να αλλάξει και να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω. Θεωρώ ότι η θέση που πήρε με το ξεκίνημα που έκανε θα ξαναγίνει αν δεν αλλάξουν κάποιες καταστάσεις."

Για τα φετινά play off: "Πιστεύω ότι φέτος ήταν μεγάλη ευκαιρία. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ο Αστέρας ήταν εξουθενωμένος και να τους πούμε και συγχαρητήρια για την επιτυχία τους. είχαμε ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό που δείξαμε όλη την χρονιά. Δεν ξέρω αν είναι δίκαιο ή άδικο. Ήμασταν φρέσκοι, προσπαθήσαμε για το καλύτερο, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω και τελευταία αγωνιστική να είχαμε εμείς την τύχη στα χέρια μας κάτι που δεν το πράξαμε."

Για τον φετινό Ατρόμητο: "Ούτε εμείς δεν ξέραμε τι κάναμε. Μας επηρέασε πολύ ο αποκλεισμός στην Ευρώπη. Δεν το περιμέναμε. Ίσως ήμασταν και πολύ σίγουροι για τον εαυτό μας. Ξεκίνησε στραβά ο αποκλεισμός. Θεωρώ άδικη την απομάκρυνση του κυρίου Παράσχου. Είχε δείξει ότι ήταν αυτός που είχε δέσει πολύ καλά την ομάδα. Ήταν λίγο βιαστική η κίνηση αυτή. Με την έλευση του κυρίου Σα Πίντο άλλαξαν πολύ τα πράγματα. Δεν ξέραμε τι ζητούσαμε, τι θέλαμε. Υπήρχαν πολλές απαιτήσεις και δεν μπορούσε και αυτός να περάσει αυτά που ήθελε."

Για το γεγονός ότι επιστρέφει στον Ολυμπιακό, που τον υποστηρίζει: "Δεν ξέρω πως μπορεί να ακουστεί αυτό αλλά όταν υποστηρίζεις μία ομάδα και ασχέτως αν αγωνίζεσαι σε αυτή θες το καλό της και χαίρεσαι με τις χαρές, θες το καλό της σε όλα τα αθλήματα. Δίνεις το κάτι παραπάνω ασχέτως το ταλέντο που έχεις. Αρέσει αυτό στον κόσμο και δεν το λέω για να με καλοπιάσουν. Ματώνεις για την φανέλα και τον σύλλογο που αγαπάς και υποστηρίζεις."

Για τον τελικό του Champions League: "Δεν υποστήριζα καμία ομάδα. Δεν είχαμε ομάδα να υποστηρίξουμε, αλλά το ευχαριστηθήκαμε. Η Μπαρτσελόνα μπορεί να εκμεταλλευτεί την κάθε ευκαιρία. Έχουν αποδείξει αυτά τα παιδιά ότι κάθε φάση μπορούν να την κάνουν γκολ και δεν καταλαβαίνουν από την κρισιμότητα του αγώνα."

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ