ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κανονικά οι Παπάζογλου, Τσέναμο

Κανονικά οι Παπάζογλου, Τσέναμο
INTIME SPORTS

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Ατρομήτου. Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος κανονικά Παπάζογλου και Τσέναμο. Ο Ναπολεόνι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες του Ατρομήτου επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που πήραν την Τετάρτη (25/2). Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος κανονικά Παπάζογλου και Τσέναμο που ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Ναπολεόνι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα μιας και λόγω της αναβολής του πρωταθλήματος δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος για να επιστρέψει πιο γρήγορα. Για αύριο (27/2), έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση.

"Έφυγε" η Άννα Μπάγιου

Εξάλλου, σε ηλικία 101 ετών έφυγε χθες (25/2) από τη ζωή η Άννα Μπάγιου, η μοναδική γυναίκα που έχει διατελέσει πρόεδρος του Ατρόμητου στα 92 χρόνια της ιστορίας του.

Η Άννα Μπάγιου διαδέχθηκε τον Γαβριήλ Σεϊτανίδη στη θέση του προέδρου στα τέλη της δεκαετίας του ’50 και παρέμεινε για δύο χρόνια. Επί θητείας της προχώρησαν σημαντικά τα έργα για την κατασκευή του γηπέδου Περιστερίου στη θέση που βρίσκεται σήμερα.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο (27/2) στις 12.00 στον Ιερό Ναό Παναγίας στη Κακή Βίγλα της Σαλαμίνας (Γιάλα).

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της. Το όνομα της θα κοσμεί για πάντα την ιστορία του συλλόγου.

Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Τέλος, το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρών της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν εισιτήριο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ισχύει κανονικά όταν και για όταν το παιχνίδι οριστεί ξανά από τη Σούπερ Λίγκα.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ