ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Ο ΠΑΟΚ ξέρει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που κάνει"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Κάναντι, Λουτσέσκου EUROKINISSI SPORTS

Στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του και στην ποιότητα του ΠΑΟΚ απέδωσε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ο προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι. Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Αυστριακός τεχνικός.

Στο ότι ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του, σε αντίθεση με την δική του ομάδα, στάθηκε ο Νταμίρ Κάναντι μετά την ήττα του Ατρομήτου από τον ΠΑΟΚ με 1-3 στο Περιστέρι, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Αναλυτικά όσα είπε ο Αυστριακός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι:

"Το 1-0 έγινε στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του ΠΑΟΚ, ενώ κι εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες πριν. Εκεί άλλαξε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ έβαλε το γκολ, ενώ εμείς χάσαμε δύο σημαντικές φάσεις. Θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να γίνουμε καλύτεροι. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε καλύτερα στο γήπεδο, ισοφαρίσαμε γρήγορα, αλλά πληρώσαμε κάποια λάθη. Δώσαμε εύκολα την ευκαιρία στον αντίπαλο να πετύχει άλλα δύο γκολ κι όταν το κάνεις αυτό, απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο ΠΑΟΚ, είναι σίγουρο ότι θα το εκμεταλλευτεί".

Για το αν το αποτέλεσμα αδικεί τον Ατρόμητο:

"Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλη ποιότητα και την εκμεταλλεύτηκε σήμερα. Το είχε αποδείξει αυτό, για αυτό είχε 13-14 νίκες σερί. Είναι μία ομάδα, που πάντα περιμένει, ξέρει ότι θα έρθει η ευκαιρία και την εκμεταλλεύεται. Αυτή είναι η διαφορά με εμάς".

Για τις ευκαιρίες της ομάδας του στον πρώτο αγώνα στην Τούμπα:

"Αυτό έγινε και σήμερα. Όπως και στην Τούμπα, έτσι και σήμερα είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Θα ήταν πολύ σημαντικό αν πετυχαίναμε γκολ στην Τούμπα και δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας. Ξέραμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο. Αν είχαμε βάλει το γκολ, θα ήταν άλλο παιχνίδι και το σημερινό. Να μην ξεχνάμε ότι σήμερα παίζαμε χωρίς τρεις παίκτες μας, κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ