ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Μεγάλος στόχος να παίξουμε στο Europa League"

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Ατρόμητος EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμίρ Κάναντι έδωσε συγχαρητήρια στον Νίκο Παπαδόπουλο της Λαμίας για τις αποκρούσεις του και επανέλαβε ότι στόχος του Ατρόμητου είναι να παίξει στο Europa League.

Μετά το 1-1 με τη Λαμία, ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, είπε στη συνέντευξη Τύπου: "Το πρώτο ημίχρονο ήταν συναρπαστικό. Αμύνθηκε καλά, βρήκαμε ελάχιστες λύσεις για να δημιουργήσουμε καταστάσεις και δεν ήμασταν τόσο καλά προσηλωμένοι στο στόχο μας για να τις εκμεταλλευτούμε.

Παρ' όλα αυτά είχαμε δυο ευκαιρίες με Ουάρντα και Ντάουντα για να πάρουμε το προβάδισμα. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε πολύ όπως είπαμε και στα αποδυτήρια, είχαμε την ευκαιρία με τον Κιβρακίδη για να βρεθούμε μπροστά στο σκορ, μετά ο αντίπαλος έδειξε την δύναμή του στις στημένες φάσεις και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Είχα όμως την αίσθηση πως η ομάδα θα επέστρεφε γενναία και δυνατή στο παιχνίδι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες με τον Ντάουντα, τον Χατζηϊσαΐα, θα μπορούσαμε να πάρουμε κι ένα πέναλτι. Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε και να τελειώνουμε τις ευκαιρίες που κάνουμε. Παρ' όλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την αντίδραση και την ισοφάριση. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε δυο τρεις τρομερές αποκρούσεις και νομίζω πρέπει να του δώσουμε έναν έπαινο γι' αυτό".

Για το αν ο Ατρόμητος θα είναι ο ρυθμιστής του πρωταθλήματος:

"Για εμάς το σημαντικό είναι να παίξουμε στο Europa League, αυτό λέω κάθε εβδομάδα, γι' αυτό θα τα δώσουμε όλα. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος να παίξουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ