ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Ισοφαριστήκαμε με αμφισβητούμενο πέναλτι"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, έκανε τον εβδομαδιαίο απολογισμό του και στάθηκε στο πέναλτι που δόθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Τον απολογισμό του αγώνα του Ατρόμητου έκανε και πάλι ο τεχνικός της ομάδας Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός όπως το συνηθίζει ενημέρωσε μέσω της σελίδας του στο Facebook για το αποτέλεσμα του αγώνα και στάθηκε κυρίως στο πέναλτι το οποίο χαρακτήρισε αμφισβητούμενο.

Όπως σημείωσε ο Ατρόμητος προσπάθησε μετά το δεύτερο γκολ αλλά δεν κατάφερε να επανέλθει στο ματς. Ο Κάναντι μάλιστα τόνισε πως όλοι πρέπει να συγκεντρωθούν στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Έπειτα από αήττητο 12 αγώνων, χάσαμε το πρώτο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην πιο δυνατή ομάδα εντός έδρας, τον ΠΑΟΚ, με 2-1. Σκοράραμε πρώτοι, αλλά δυστυχώς ισοφαριστήκαμε με αμφισβητούμενο πέναλτι, πριν από το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ σκόραρε ακόμα ένα γκολ. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε να πάρουμε τον βαθμό. Τώρα το σημαντικό είναι να ξαναδούμε την ήττα και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Κάναντι: "Ισοφαριστήκαμε με αμφισβητούμενο πέναλτι"
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ