ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Η νίκη αυτή μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο μας"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αστέρα στάθηκε στην αλλαγή συστήματος στο δεύτερο ημίχρονο που βελτίωσε την εικόνα της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην Τρίπολη με γκολ στις καθυστερήσεις, ένα διπλό που τον φέρνει πιο κοντά στους στόχους που έχουν θέσει όλοι στο Περιστέρι.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αστέρα ο τεχνικός του συλλόγου, Νταμίρ Κάναντι, μίλησε για την αλλαγή στο σύστημα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος που έκανε τον Ατρόμητο καλύτερο και στάθηκε και στο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

"Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι στα πρώτα 15 λεπτά. Δημιουργήσαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρουμε προβάδισμα. Στην συνέχεια όμως έπεσε ο ρυθμός μας και ο Αστέρας το εκμεταλλεύτηκε αυτό. Πήρε περισσότερο χώρο, ήταν καλύτερος και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημα μας 4-2-3-1 με τον Βασιλακάκη στην θέση "10", κάτι που βελτίωσε την εικόνα μας. Νομίζω ότι κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες και παράλληλα να μην επιτρέψουμε στον Αστέρα να μας απειλήσει.

Τελικά, καταφέραμε στο τελευταίο λεπτό να πετύχουμε ένα γκολ που μας έκανε χαρούμενους και μας βοηθά να φτάσουμε πιο κοντά στους στόχους μας".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ